Template:Walters Art Museum license/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Walters Art Museum logo gray.png
Оваа податотека е преземена од Музејот на уметност „Волтерс“ како дел од проект за сорабнотка. Сите уметнички дела на фотографиите се во јавна сопственост поради нивната старост. Фотографиите на дводимензионалните предмети исто така се во јавна сопственост. Фотографиите на тродимензионалните предмети и нивните описи се објавени под лиценцата Кријтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови 3.0 и ГНУ-овата лиценца за слободна документација.
Во случајот на описниот текст, авторскоправните ограничувања важат само за подолгите описи кои го преминуваат прагот на оригиналноста.

English | français | italiano | македонски | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Walters Art Museum license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Walters Art Museum license}} instead!