Template:Well done/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Одлично![edit]

English | македонски | português | português do Brasil | +/−


Здраво! Забележав дека неодамна почнавте да придонесувате. Приметив дека го употребивте шаблонот {{Information}}, ставивте соодветна лиценца, наведовте податоци за извор и категоризиравте. Со ова вие сте добар пример за сите нови корисници. Ви посакувам пријатно уредување и придонесување на Заедничката Ризница!


This template was translated by copying from the original Template:Well done. Other forms of internationalization may be preferable in some cases. Subpages of the main template.