Template:WideCommonsWallpaper/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Wide Desktop wallpaper icon
Оваа избрана слика е достатно голема и има сооднос од околу 8:5 или 16:9, што значи дека е погодна за широкоекранска позадина. Погледајте ја галеријата на такви слики, или галеријата на неширокоекрански слики.

čeština | English | فارسی | français | 日本語 | lietuvių | македонски | മലയാളം | Nederlands | português | русский | svenska | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WideCommonsWallpaper}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WideCommonsWallpaper}} instead!