Template:Wikiekspedycja 2010/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа фотографија од Поморското војводтсво е направена во текот на Викиекспедиција 2010 во организација на Викимедија Полска.

català | čeština | Deutsch | English | français | македонски | polski | Türkçe | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wikiekspedycja 2010}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wikiekspedycja 2010}} instead!