Template:Wikimedia France - Photo studio/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Документов е создаден со помош на фотостудиото на Викимедија Франција

Deutsch | English | español | français | italiano | македонски | русский | +/−

Wikimédia France
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Wikimedia France - Photo studio}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wikimedia France - Photo studio}} instead!