Template:Wikimedia takes the Château de Versailles/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Versailles chateau.jpg Оваа слика е дело на Викимедијанец, направено во текот на соработката помеѓу Версајскиот дворец и Викимедија Франција.

Поврзано: Слика доставена од од Версајскиот дворец


Deutsch | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wikimedia takes the Château de Versailles}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wikimedia takes the Château de Versailles}} instead!