Template:Wikimedia-screenshot/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Copyrighted by Wikimedia
Ова е екранска снимка на страница на проект на Фондацијата Викимедија. Текстовите од проектите на Вимедија (освен Викивестите) се под лиценцата Creative Commons Наведи извор-Сподели под исти услови 3.0, а можат да бидат и дополнително лиценцирани со ГНУ-овата лиценца за слободна документација (Верзија 1.2, 1.3 или било која понова верзија објавена од Фондацијата за слободна програмска опрема; без неменливи делови, без текст од предна и задна корица), и подлежат на условите на употреба. Самата програма МедијаВики е под ГНУ-овата општа јавна лиценца. Сите медијални содржини на сликава може да подлежат на други услови. Логата (ако фигурираат на екранската снимка) на Фондацијата Викимедија се заштитени со авторски права. Дозволено е нивно користење во медиумите за известувања во врска со Викимедија и нејзините проекти, но за секоја друга намена прво треба да се побара дозвола. (Повеќе информации).
w:en:Creative Commons
attribution share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must attribute the work in the manner specified by the author or licensor (but not in any way that suggests that they endorse you or your use of the work).
  • share alike – If you alter, transform, or build upon this work, you may distribute the resulting work only under the same or similar license to this one.

GNU head Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation; with no Invariant Sections, no Front-Cover Texts, and no Back-Cover Texts. A copy of the license is included in the section entitled GNU Free Documentation License.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wikimedia-screenshot}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wikimedia-screenshot}} instead!