User:Guidobl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Babel user information
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
fr-2 Cet utilisateur dispose d’un niveau intermédiaire de connaissance en français.
en-1 This user has basic knowledge of English.
Users by language

In de allereerste plaats wil ik degenen danken die mijn eerste spinsels hebben verbeterd, ik tracht uit de verbeteringen iets te leren en hou in de toekomst rekening met de positieve aanbreng. Dus indien je echt een verbetering kan aanbrengen: doe maar want ik ben nog een beginneling op Wikipedia. Indien nodig kan je mij via overleg iets laten weten.

Wat info over Guidobl

Ik ben een niet zo jonge Belgische klimmer, ooit bij de eerste geweest die op internet een site over klimmen heeft opgezet. Toen werd alles nog mooi in html geschreven. Internet heb ik leren kennen bij zijn voorganger Arpanet dat tussen de universiteiten gebruikt werd om gegevens uit te wisselen. (Amerikaanse instellingen had zo wellicht toezicht op wat wij aan het doen waren...). Mijn technologische kennis is door mijn gewezen beroep nogal breed. Verder ben ik een natuurliefhebber, natuurfotograaf, natuurwaarnemer, enz...

Wikipedia had ik al een paar maal via google gebruikt. Het is duidelijk dat hier nog veel kon gedaan worden, dus nu en dan deed ik een aanpassing onder het IP-nummer van het gebruikte werkstation, later geregistreerd als Guidobl.

Omdat ik meestal wanneer ik Wikipedia aan tik, het niet kan nalaten om wat mijn volglijst na te zien kan je altijd terecht via mijn overleg. Zij die mij willen bereiken kunnen dit dus doen via Guido's overleg.