User:Jojojoe

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Hello! I'm a user from Hungary, active on the Wikipedia project as well with the name of Jojo.


Fotós üzenete c:File:Iconostasis of Hajdudorog.jpg képről[edit]

  A kép nem Jojojoe munkája! A színes rajzot, Károlyi Györgyi, okleveles restaurátor-művész   készítette. Ezen belül, a sötétkék, a sárga és a világoskék (a feszület kivételével) az én, vagyis Bedő Csongor László, okleveles restaurátor-művész, szakértő/21-0356 munkája. Ezen túlmenően, melyek szintén egyéni munkáim a székesegyházban; az előkészítő oltár, a főoltár tabernákuluma, valamint a két mellékoltár. Ez utóbbi két műtárgy esetében a képek restaurálása és a két oltárépítmény újonnan festett márványozása.
  Szeretném, ha tisztelnénk egymás munkáját, s ne keltsük azt a látszatot, mintha az egész templombelső "By Jojojoe - A feltöltő saját munkája" lenne!
   Csak zárójelben jegyzem meg, hogy Jankovits Miklós "oltárképfaragó" összes alkotásának restaurálásában részt vettem. Az egri Rác templom, a miskolci "Szentháromság" magyar ortodox templom és a budapesti, „ISTENSZÜLŐ ELHUNYTA NAGYBOLDOGASSZONY”, valamint a már fentebb említett hajdúdorogi, "Szűz Mária bevezetése a templomba" görög katolikus székesegyházat is beleértve. Ezen túlmenően, még három ikonosztázion helyreállításán is dolgoztam.
  Bármilyen kérdésben állok, a témával kapcsolatban rendelkezésére. Közös érdekünk!

bedo.csongor@chello.hu, +36 20 9 357 460.

  Tisztelettel; Bedő Csongor László