User:Kindin25

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
      VEBI RUSTEMI   


Lindi më 03. 05. 1959, në Semenishtë të Shkupit-Komuna Saraj.

Në vitin 1982, diplomoi në Universitetin e Shkupit dega: Gjuhë dhe letërsi shqipe. Punoi dy dekada si mësues profesional, tani punon këshilltarë në Qrverinë e RM-së. Botoi këto libra shkencore::

Vebi Rustemi; Monografi: "NuhiTahiri legjendë e gjallë e Koshares- Shqiptarët e Maqedonisë në UÇK. SH.B.G. Nordia Saraj. 2006.

Vebi Rustemi:Fjalor:shqip-maqedonisht për fillestarë.Sh.B.G:Nordia,Shkup 2011.

Vebi Rustemi: "Studime gjuhësore në Derven të Shkupit, Sh.B.AIbesa Vizion- Shkup. "2012.

Vebi Rustemi:."Xhem Hasë Gostivari: (monografi shkencore-historike), Sh.B.AIbesa Vizion. 2012.