User:Olsi/Faqja kryesore/Sandbox

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Mirë se vini tek Wikimedia Commons,
një bazë të dhënash me 27,540,150 skeda të lira tek e cila çdokush mund të kontribuojë.

 Fotografi

 Tinguj

 Video

Fotografia e ditës
1635 Blaeu Map Guiana, Venezuela, and El Dorado - Geographicus - Guiana-blaeu-1635.jpg

Willem Blaeu's 1635 map of the northeastern part of South America, Lake Parima (Parime Lacus), and the route to El Dorado.  


Media of the day
Magnify-clip.png

Two German Army tanks Leopard 2A5 (393rd Armoured Battalion) demonstrate deep-wading.  

Problems playing the file?


Sot në fotografi
Pjesëmarrja
Më të mirat

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, ju mund të filloni me Fotografitë e përkryera, Fotografitë cilësore ose Fotografitë me vlerë. Ju gjithashtu mund të shikoni disa punë të krijuara nga kontributorët tanë shumë të aftë në Takoni fotografët tanë dhe Takoni ilustruesit tanë. Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në Fotografinë e vitit.

Përmbajtja
Projektet motra
Meta-Wiki Meta-Wiki – Koordinimi i Wikimedias Wikipedia Wikipedia – Enciklopedia Wiktionary – Fjalori
Wikibooks Wikilibra – Tekste dhe manuale Wikisource Wikiburime – Librari Wikiquote Wikicitate – Citate
Wikispecies Wikispecie – Llojet Wikinews Wikilajme – Burim lajmesh Wikiversity Wikiuniversiteti – Materiale për të mësuar