User:Snipersnoop

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Hallo, ik ben Deltombe R., ik ben geboren op 7 november 1988 te Ieper. Mijn grootste interesse is namelijk Modelbouw (leger), shooting game's, Eerste Wereldoorlog en Tweede Wereldoorlog.


Interesse in Eerste Wereldoorlog[edit]

Ik ken niet zoveel van Eerste Wereldoorlog maar toch leer ik veel bij. Mijn interesse zijn in de tanks, wapens en voorral Ieper. technieken die ze gebruikte zoals ontstaan van de Duitse Stormtroepen en Loopgraven die nu nog bestaan in vele getroffen steden zoals Ieper en Diksmuide


Interesse in Tweede Wereldoorlog[edit]

Mijn interesse in tweede Wereldoorlog gaat oa meer naar de wapens, vliegtuigen en armors. Vliegtuigen hoort Luchtafweergeschut erbij en mijn favorieten Luchtafweergeschut is de Flak Vierling en de 2 favoriete vliegtuigen is de Junkers Ju 87 "Stuka" en de Heinkel He 111 voorral de Heinkel He 111Z die ik hier reeds heb voorgesteldt. Tweede Wereldoorlog ivm oparatie's ben ik merendeels voor Normandie, Market Garden en Afrika incl Kreta. Pacific kan er nog bij maar daar ken ik weinig van, ook al speel in Medal Of Honor: Pacific Assault. Hitlers verleden heb ik ook geleerd en heb ook documentatie liggen. Swastika die velen als Duivel symbool beschouden interseerdt me enorm want het is het heiligtste symbool ooit! Natuurlijk de Nazi-Secret planes oa de nazi ufo's ben ik verzot op net zoals nog andere secret weapons.


Game's[edit]

Ik speel graag iedere dag een game, dit is altijd een schooting game waar ik merendeels ben als Sluipschutter. Daarom mijn naam Sniper-Snoop. Ik speel Battlefield 1942 het meest omdat Battlefield 1942 modificatie's heeft die tof zijn oa Forgotten Hope, die later verschijnt voor Battlefield 2. Ik speel dus Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2, Medal Of Honor: Allied Assault, Medal Of Honor Pacific Assault en Wolfstein: Enemy Territory.

Mijn bijdrage[edit]