User:Swiss Federal Archives/Attribution-Recommendation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Ова дело е во јавна сопственост. Може да се користи пред услови или ограничувања. Сојузниот архив на Швајцарија сепак бара да го приложите следниов припис.

Препорачан доброволен припис:

DE: Schweizerisches Bundesarchiv
EN: Swiss Federal Archives
FR: Archives fédérales suisses

IT : Archivio federale svizzero

Deutsch | English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Swiss Federal Archives}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation.