User:TwoWings/Note/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Start hand.svg Сликава можете да ја користите слободно, доколку се придржувате до лиценцата (подолу). Ако делово сакате да го користите вон Викимедиините проекти, би бил многу благодарен ако ме известите (наведете го насловот на делото во пораката).

Nuvola apps email.png Однапред ви благодарам.
TwoWings (автор)