User:ZjarriRrethues

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deshta, shum kam dasht-dishrue që me këng të trimnoj, me fjalen tënde të ndrydhun të ngrej fuqitë prej gjumit... Këndova (dhe kur m’ishte ndalue) se liria do të vinte edhe për ty, të përbuzun