User talk:Criptorix

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Welcome to Wikimedia Commons, Criptorix!

-- Wikimedia Commons Welcome (talk) 18:28, 10 April 2013 (UTC)

Címerek[edit]

Kedves Criptorix!

Látom, nagyon rástartoltál a nemzetijelkepek.hu-s címerek feltöltésére. Ez akkor volna jó, ha nem írnád felül mások munkáját. Az Eger címer esetében valószínűleg Babylonien86 se fog örülni neked, de én se a Debrecen címerrel. Az én Debrecen címerem két hétig(!) készült és nagyon nem örültem neki, hogy az az igénytelen vacak köszönt rám a sajátom helyett. Ismerjük be, hogy a nemzetjelkepek.hu-s munkák egy gyerek rajzzal is nehezen veszik fel a versenyt. Jó, hogy vektor, de gagyi. Jobb volna, ha egy új saját változatot hoznál inkább össze, az másoknak is jobban imponálna. (If you can't understand it, I will send it again on English language) Üdv: Madboy74 (talk) 09:46, 1 May 2013 (UTC)

Most nézem, hogy te az SVG-be csak beágyazott képeket teszel. Az eredeti SVG-et NE írd ilyenekkel felül, mert ez borzasztóan nagy hiba! Légyszíves tanulmányozd át az ide vágó formátumok leírását, mert nagy fogalomzavarban vagy. És mint kértem, ilyen borzadályokkal ne írd felül a képeimet. Tiszteld a beléjük fektetett sok tízórás munkát! Üdv: Madboy74 (talk) 10:38, 1 May 2013 (UTC)

File:Coa Hungary Town Debrecen.svg[edit]

Unfortunately, your version of this SVG file does not seem to have contained vector data (only an embedded raster). If you can make a true vector SVG, you should probably upload it under another name... AnonMoos (talk) 09:50, 1 May 2013 (UTC)

File:Bánlaky József a mohácsi csata.svg[edit]

Unfortunately, this file also appears to contain an embedded raster. If you have a JPEG or PNG file, you should upload them as such, rather than embedding them inside an SVG... AnonMoos (talk) 14:08, 1 May 2013 (UTC)