User talk:Ghostrider

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Hej. Undra om du kunde hjälpa mig. När ja klickar på mitt login namn, danielåhskarlsson och kommer till min sida så väljer jag galleri. Där ska väl alla mina bilder vara? För min ABBA bild hittar jag inte där, men om ja går till en artikel där jag lagt upp bilden så står det att jag är skapare och så, så varför ser jag den inte i galleriet nu? MVH Danielåhskarlsson (talk) 20:32, 16 August 2008 (UTC)

Hej Daniel, Jag, det var märkligt, först så förstod jag inte vad som hänt, men skam den som ger sig Smiley.svg. Sedan visade det sig att 08:16, 2 augusti 2008 så har Ryulong (du ser det i historiken längre ner på bildsidan) tagit och laddat upp en ny bild. Han eller hon har tagit bilden från din hemsida och förmodligen tillsammans med den som du laddat upp till commons och tagit bort vattenmärket. Det var ganska enkelt då du lagt vattenmärket på olika ställen på de två bilderna. Ghostrider (talk) 10:34, 17 August 2008 (UTC)

haha aa det var ju rätt smart av han må jag säga, men även olagligt då han inte får ta något från min hemsida och använda den till annat en privat bruk. Så ur den synpunkten är det inte lika bra. Den är ju vattenmärkt med, även fast det inte syns och det är ju meningen. Men då laddar ja själv om den bilden så att ja har den i min mapp, för där hör ju MIN bild hemma :) Fick du lära dig en fuling av honom med. Hade MVH Danielåhskarlsson (talk) 15:11, 17 August 2008 (UTC)

Licenser[edit]

Tjena Jonas. Jag noterade att du lånat min användarmall. Smickrande. :-) Jag vill bara påpeka att texten i mallen anger att dina bilder släpps som PD, men du anger andra licenser på bildsidorna; det blir lite förvirrande vilket som gäller. /Dcastor (talk) 00:00, 16 February 2009 (UTC)

Hej! Lånat din användarmall? Vet inte vad du pratar om... ;) Eller som en kollega sa till mig en gång: "Steal with pride", har någon annan gjort nått bra så finns det ingen idé att göra om jobbet. Får väl passa på och tacka för upplägget!
Du har rätt angående licensen, dock så har jag förmodligen gjort fel för att jag inte har full koll på det här med licenserna. Skall se om jag kan få ordning på det. MVH Ghostrider (talk) 14:28, 16 February 2009 (UTC)

Hjälp!![edit]

Det var en gång mycket lätt att ladda upp en ny bildversion under: "Upload a new version of this file". Men plötsligt fungerar det inte längre. De skriver att det redan finns en fil med detta namn och att man skall byta namn på den nya filen. Men det hjälper inte och ett nytt filnamn behövdes tidigare inte heller, då den gamla filen skrivs över. Dessutom står där ett antal mystiska röda dollartecken i en ram när man laddat upp filen. Pröva får du se. Något är fel med sidan. Hälsningar --Holger.Ellgaard (talk) 13:04, 19 September 2009 (UTC)