User talk:Gouwenaar

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

File:Johannes Hendrikus Sleurink.jpg[edit]

Hallo, Gouwenaar, zou dit de Johannes Hendrikus Sleurink, geboren Veenhuizen (Noordenveld) kunnen zijn? Ik vind hem niet terug in de Lijst van ridders in de Militaire Willems-Orde, maar toch zou hij volgens het lemma ridder Militaire Willems-Orde. Thank you for your time. :) Lotje (talk) 13:35, 24 April 2018 (UTC)

Ja dat klopt. Hij werd in 1869 in Veenhuizen geboren als zoon van Lodewijk Sleurink en Aaltje van Blokland. Het artikel in de Nederlandstalige Wikipedia is indertijd verdwenen vanwege de problemen met de door Menke aangemaakte artikelen. Hij heeft ook in die lijst gestaan, maar nadat het artikel werd verwijder kwam die vermelding daar ook te vervallen, omdat slechts die ridders daar vermeld worden die een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia hebben. Gouwenaar (talk) 13:47, 24 April 2018 (UTC)
Fijn, bedankt voor de toelichting. Dan kan ik natuurlijk zijn naam voluit schrijven en onderbrengen bij de Category:Militaire Willems-Orde, dat maakt het alvast makkelijker hem op te sporen indien nodig :) Lotje (talk) 13:52, 24 April 2018 (UTC)