User talk:Kjetil r/arkiv6

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Arkiv av brukerdiskusjonen til user:kjetil r januar 2009 – desember 2012


Contents

File:Kaptein sabeltanns verden logo.JPG[edit]

Jeg sletter denne sammen med screenshoots og annet fra brukeren nå. Jeg mener {{PD-textlogo}} ikke kan gjelde her. Nevner det her siden du har vært inne og redigert på siden etter at den ble merket med lisensen. God wikiferie, Finn Rindahl (talk) 02:38, 15 February 2009 (UTC)

Kart[edit]

Utifra diskusjonen på user talk:Jensens har jeg formelt slettenominert de omdiskuterte kartene slik at vi kan få en avklaring på om dette er noe vi kan beholde. Innspill og kommentarer på Commons:Deletion requests/Norway maps by user:Jensens er velkomne. Jeg legger denne meldingen hos alle som deltok i den opprinnelige diskusjonen til informasjon. Hilsen Finn Rindahl (talk) 18:43, 26 February 2009 (UTC)

Vedr. Opplasting av bilder[edit]

Du skriver jeg kan spøre om jeg lurer på noe? Jeg klarer ikke å legge mine bilder i riktig kategori. Det står kategori på bildene. Men jeg forstår ikke dette. Og er redd for å gjøre noe galt her. --Juppi66 22:22, 5 March 2009 (UTC)

Har meldt meg til tjeneste på user talk:Juppi66, fortsatt god wikiferie ;) Finn Rindahl (talk) 22:41, 5 March 2009 (UTC)
Men jeg som holdt på å rydde i kategorier... Greit, bare fint at du overtar. :-) Be forresten Juppi om å sette på lisens på File:Bilde 089.jpg --Kjetil_r 22:43, 5 March 2009 (UTC)
For all del... ;) Finn Rindahl (talk) 23:59, 5 March 2009 (UTC)

Efloean (talk · contributions · Number of edits)[edit]

Could you please take a look on this user contributions? License terms of http://www.norden.org are ambiguous (what does use mean?). --EugeneZelenko (talk) 15:56, 5 April 2009 (UTC)

Well, this is not much more that a standard press-license "(All images may be used freely provided the source is attributed (e.g. NN - norden.org)" ), but they may be willing to release images under cc if politely asked. Do you feel like writing them an e-mail Kjetil? (I left a message to Efloan not to upload more images from norden.org until this is clarified, and those we already have will have to go unless we get a permission.) Finn Rindahl (talk) 16:33, 5 April 2009 (UTC)
We have discussed norden.org photos before, see Commons:Deletion requests/Template:Norden.org. Unless they have changed the terms radically, these images are not free. --Kjetil_r 22:01, 5 April 2009 (UTC)
Well, certainly not radically. The images I checked did not have the specific "not commercial use" tag (anymore(?)), but removing the part saying no commercial use does not mean allowing commercial and derivative use in Creative Commons sense. Finn Rindahl (talk) 11:17, 6 April 2009 (UTC)

Spillerkategorier[edit]

Hei Kjetil, skal/kan det opprettes kategorier for fotballspillere hvor det (til nå) eksisterer bare én bildefil? Ser det er enkelte tilfeller av det allerede, men for å være sikker spør jeg deg før jeg evt. begynner å opprette. Mvh beagle84 (talk) 16:12, 11 April 2009 (UTC)

Hei. Jeg gjør som regel det med bilder jeg laster opp i alle fall, og periodevis gjør jeg det også med allerede eksisterende bilder. Den åpenbare fordelen med at alle har egen kategori er jo at man da kan gå til f.eks. category:Players of Manchester United FC og se om det finnes bilder av den bestemte spilleren man ser etter. Dette vil jo være vanskeligere om noen spillere ligger i hovedkategorien, mens noen ligger i egne underkategorier. Men det er jo selvsagt litt ekstra arbeid å opprette, så ikke føl deg tvunget til å opprette egne kategorier om du bare har ett bilde av en person. Men har du lyst, så sett gjerne i gang. Husk forresten å kategorisere både på nasjonalitet og klubber, ser at du ofte bare tar med en av delene. Hilsen --Kjetil_r 16:55, 11 April 2009 (UTC)
Jeg glemte visst å svare.. Skal sørge for å kategorisere med både nasjonalitet og klubber. Takk for oppklarende svar! Mvh beagle84 (talk) 15:25, 3 May 2009 (UTC)

Var du klar over[edit]

at SV har lagt flickr-bildene sine under CC-BY... :D File:Erik_Solheim_2009_landsmøte.jpg Finn Rindahl (talk) 22:52, 16 April 2009 (UTC)

Nei. Jeg trodde jeg hadde god oversikt over hva alle de 1.6 millioner Flickr-brukerne gjorde, men akkurat denne gikk meg hus forbi. :-) Men seriøst, dette må ha skjedd nylig, det var ikke så alt for lenge siden SV-bildene var © all rights reserved. Mvh --Kjetil_r 05:36, 17 April 2009 (UTC)
Tror det bør revurderes om disse bildene kan lastes opp. Profilteksten på profilen sier rimelig klart «Bilder som er lagt ut av SV her på Flickr kan fritt benyttes av media mot kreditering av fotograf/SV, men de kan ikke benyttes til kommersiell bruk.». Virker som de ikke er helt klar over hva de mener. Røed (talk) 06:43, 17 April 2009 (UTC)
Det er jo den gamle formuleringen, de pleide jo å ha en lignende formulering under alle bildene (se f.eks. dette bildet) før de endret til en fri lisens. Denne formuleringen har de jo ikke på nye bilder. Men jo da, det er en god idé å dobbeltsjekke. Jeg sender dem en Flickr-mail nå. --Kjetil_r 06:57, 17 April 2009 (UTC)
Sendte følgende:
Jeg er en av de som deltar i skrivingen av internettleksikonet Wikipedia. Vi ser at SV nå bruker en Creative Commons-Attribution-lisens
på Flickr-bildene, noe som gjør at vi kan bruke dem i Wikipedia. Det er noe vi alltid setter stor pris på, og vi har brukt en del av
bildene i Wikipedia, se f.eks. http://no.wikipedia.org/wiki/Heikki_Holm%C3%A5s for et eksempel.

Det er imidlertid en ting vi lurer på: På profilsiden til SV på Flickr står følgende: «Bilder som er lagt ut av SV her på Flickr kan
fritt benyttes av media mot kreditering av fotograf/SV, men de kan ikke benyttes til kommersiell bruk.». Også under mange av bildene
står det «Bildet kan fritt benyttes av media så sant fotografen krediteres. » Dette er jo betingelser som ikke er i samsvar med
Creative Commons-lisensen, som jo faktisk tillater kommersielle aktører å bruke bildene. Vi lurer derfor på hva som gjelder her, er det
betingelsene på profilsiden eller betingelsene i Creative Commons-lisensen?
Så får vi se hva de sier. --Kjetil_r 07:12, 17 April 2009 (UTC)
Formelt sett er det vel lisensen som har forrang her, men vi bør nok ikke laste opp bilder dersom de egentlig mener cc-by-nc men ikke fant riktig lisens... Ellers ser jeg at Rødt ikke tar slike forbehold http://www.flickr.com/people/roedt/ , med mindre de mener at bildene bare er lisensiert under under cc-by dersom partiet kommer tilbake til Stortinget til høsten. Finn Rindahl (talk) 10:51, 17 April 2009 (UTC)
Hm, mange av Rødt-bildene er helt klart nyttige for oss. Jeg kan ta og flytte over om ikke så lenge (om du ikke kommer meg i forkjøpet). Og når du skriver at det formelt sett er lisensen som gjelder, er det noe du vet eller noe du håper på? --Kjetil_r 11:01, 17 April 2009 (UTC) P.S. må nesten stemme på Rødt også nå, så ikke lisensen trekkes tilbake om de ikke kommer inn ;-)
Nei, det er ikke noe jeg "vet", men jeg mener det er urimelig å forvente at en person som finner dette bildet på Flickr f.eks. skal sjekke opplasterens profil og så la forbeholdet der overprøve lisensen bildet faktisk er merket med. Dersom jeg skriver på brukersiden min her at alle bildene jeg har tatt og lastet opp til Commons er frigitt under cc-by-sa, forandrer ikke det det faktum at jeg det første året faktisk lisensierte bildene som PD.
Jeg er takknemlig dersom du tar jobben med å laste opp relevante Rødt-bilder, da stikker jeg heller over til Meta og rydder unna litt lenkespam derfra. Finn Rindahl (talk) 11:25, 17 April 2009 (UTC)
Tok noen av dem nå. Og utrolig nok startet Mimirk (talk · contribs) med det samme, og det så og si samtidig som meg(!)
Enig i det med at det er urimelig at folk sjekker profilsiden når de ser bilder. Fikk ikke noe svar fra SV i går, hvis de ikke svarer i løpet av to-tre arbeidsdager til sender jeg heller en e-mail. Det er imidlertid litt dumt om jeg må gjøre det, siden personen som mottar Flickr-mailen sannsynligvis kan litt om dette med lisenser, mens personen som mottar vanlig e-post kan vise seg å være en som ikke forstår noe av dette. --Kjetil_r 10:50, 18 April 2009 (UTC)
Fikk svar fra SV nå:
Hei!

Tror vi bare rotet det litt til her på profilen, CC-lisensen gjelder. Bruk i vei!

Mvh Christine Dancke
Så da er vel den i alle fall grei. Er dette noe jeg bør oversende OTRS? --Kjetil_r 22:16, 18 April 2009 (UTC)
Vet ikke om det er nødvendig, men i så fall bør vi vel lage en egen mal for SVflickr og låse tillatelsen til den. Uansett flott at vi kan forsyne oss (men det hadde vært betydelig enklere å finne bilder om de hadde hatt bedre beskrivelser på Flickr). Skal vi prøve å fordele opplasting her (eller tar du jobben alene :)... Finn Rindahl (talk) 22:29, 18 April 2009 (UTC)
Forresten, tror det kunne vært nyttig å få dette inn til OTRS, flere bilder er i tillegg merket med "Bildet kan fritt benyttes av media så sant fotografen krediteres." og da er det greit å ha bekreftelse på at CC-lisensen faktisk gjelder. Finn Rindahl (talk) 22:34, 18 April 2009 (UTC)
Greit, da er den arkivert på Ticket#: 2009041810027647. Dette er vel kjekt å ha for fremtiden, men det er nok ikke noe poeng å klistre på {{PermissionOTRS}} på alle bildene eller å ha en egen mal. Vi venter med SV-malen til de slipper hele bildearkivet sitt Face-wink.svg --Kjetil_r 23:48, 18 April 2009 (UTC)

Tror det kan være en idè å sende e-post til Rødt også, er litt skeptisk til at de har plassert logoen sin under fri lisens... Røed (talk) 18:20, 18 April 2009 (UTC)

Også litt merkelig at mens Rødt sine Flickr bilder er cc-by, er Raudt sine all rights reserved. Betyr det at vi ikke kan bruke bildene til å illustrere artikler på nn Face-wink.svg... Finn Rindahl (talk) 19:38, 18 April 2009 (UTC)
Er vel trolig snakk om Mimir Kristjansson som har lastet opp (og skrevet) her. Røed (talk) 20:33, 18 April 2009 (UTC)
Akkurat logoen er også litt skeptisk til, men de andre bildene virker greie. Rødt (eller i alle fall de i IT-utvalget og de webansvarlige) vet veldig godt hva en fri lisens er. --Kjetil_r 22:11, 18 April 2009 (UTC)

Gallery[edit]

Hehe, Bård Vegar Solhjell under "urospredere" i stedet for "Policitians"... Masse bra bilder Kjetil! Finn Rindahl (talk) 20:03, 21 April 2009 (UTC)

Takk for det. Noen bilder er i grenseland kategorimessig, og Bård Vegar-bildene er blant dem - men jeg anser ham ikke som noen urospreder, jeg har sansen for Solhjell. Hvitbalansen er forresten ikke helt god på de bildene der, men setter jeg den riktig avslører jeg hvor mye støy det egentlig er der… Bestilte meg forresten nytt zoomobjektiv i går, så ting blir nok bedre ved neste anledning. Hilsen --Kjetil_r 20:21, 21 April 2009 (UTC)

Venstre[edit]

Venstre har endret til cc-by på Flickr [1], dette går jo absolutt i riktig retning :) Finn Rindahl (talk) 15:41, 22 April 2009 (UTC)

Det ser jo riktig bra ut. Haros (talk) 15:50, 22 April 2009 (UTC)
Genialt. Har du noen idé om hvem/hva som har fått dem til å gjøre dette? --Kjetil_r 16:05, 22 April 2009 (UTC)
Nei, kanskje de kom på det selv :) Mulig Jorun vet noe, hun var den første som lastet opp hit derfra (og fikk bildet merket som Copyvio av Shizao)... ~~
Ser at Arbeiderpartiet er på vei (de må bare få bort No-Derative-Works), mens Høyre og FrP går for gode gamle ©Kagee 00:11, 23 April 2009 (UTC)
Ap er faktisk på vei ja, inntil nylig hadde de jo -NC. Jeg er sikker på at ved mer målrettet arbeid (av folk som vet hva de driver med) vil man lett kunne få flere med på en fri lisens.
Men når det er sagt: Jeg er personlig ikke overbevist om at studiobilder er det jeg foretrekker i Wikipedia. Selv om slike bilder et teknisk bedre enn bilder vi tar selv, så handler det litt om NPOV - bilder vi tar selv gir en mer nøytral fremstilling av personen det gjelder. Så det at man etterhvert får frigjort en del bilder gjør ikke at vi kan slutte å ta bilder selv. Mvh --Kjetil_r 06:05, 23 April 2009 (UTC)
Enig i den vurderingen, og det aller beste ville jo være at vi hadde så rikt bildetilfang at de som skriver wikipediaartiklene kunne vrake og velge mellom bilder, samt at en Commonscatlenke faktisk pekte til en relevant samling av forskjellige bilder. Langt igjen, men vi er på rett vei. Finn Rindahl (talk) 10:23, 23 April 2009 (UTC)

En feil[edit]

Hei! Bildet File:Tram in Drammensveien 1919.jpeg har feil Source, altså linken hvor det bl.a står "Tilvekstnummer" og "Internnr". Jeg skjønner meg ikke på det; kanskje du har mulighet til å fikse dette? Punkmorten (talk) 18:33, 3 May 2009 (UTC)

Sånn, er riktig nå! Mvh. --Kjetil_r 19:41, 3 May 2009 (UTC)
P.S. Ser forresten at du har vært på Thune og knipset litt. Jeg gikk faktisk der og tok en del bilder selv på fredag, regner med å laste dem opp sånn sakte men sikkert over de neste par ukene. (har en diger backlog med bilder, så det er litt usikkert når de kommer opp). --Kjetil_r 19:45, 3 May 2009 (UTC)

hint[edit]

User_talk:Finnrind#Bøker :) Finn Rindahl (talk) 19:20, 4 May 2009 (UTC)

Ladefreaks (talk · contribs)[edit]

Hei Kjetil. Denne brukeren har nok ikke helt forstått hva han kan laste opp på commons og det meste må nok slettes ut ifra hva eg kan se. Men noe kan jo være bilder han selv har tatt. La derfor inn en melding til han og ba om flere opplysninger for å ikke skremme han fullstendig, og tenker det kan være ok å gi han litt tid. Hvis han står fast på at han har tatt alle bildene han ar lastet opp bør nok alle slettes. Kunne du lagt han til overvåkningslisten din. Du er mer på Commons enn eg og eg er redd eg kommer til å glemme det hele. Rettetast (talk) 15:24, 12 May 2009 (UTC)

Huff, her var det mye å ta tak i. Jeg gir ham fem dager på å svare, hvis han enten ikke svarer eller påstår at alle er hans kjører jeg en Special:Nuke. Mvh. --Kjetil_r 16:38, 12 May 2009 (UTC)

Hornbloweriv (talk · contribs)[edit]

Heller tvilsomme bidrag. Røed (talk) 14:07, 18 May 2009 (UTC)

Borte. --Kjetil_r 15:08, 18 May 2009 (UTC)

Bilder Kvernberget.net, Aeroflot-Nord (KS-U92)[edit]

Hei. Ser du stusser litt på tilatelsen mht. bilder. Jeg eier nettsiden, og bildene jeg laster opp lisesnserer jeg under de rettighetsbestemmelsene jeg laster de opp med. Jeg har laget en side inne på Kvernberget.net her for å vertifisere at det faktisk er jeg som eier nettsiden. [2]

Mvh. KS-U92, eller Jomar Maridal : )

Pressebilder[edit]

Jeg var innom pressesiden til StatoilHydro i dag, og de har følgende lisens: "Users are permitted to copy images in the Image Gallery at StatoilHydro.com (for use on other websites, or in any other medium, print, electronic or otherwise) without the prior written notice of StatoilHydro. An acknowledgement of the source must however be included whenever StatoilHydro copyright material is copied or published." Vil dette innebære at de møter alle kriteriene til Commons og kan lastes opp med {{Copyrighted free use}}? Arsenikk (talk) 10:12, 27 May 2009 (UTC)

Nei, både Commons (og en.wp og alle andre seriøse Wikimedia-prosjekter) krever at det eksplisitt skal være lov med avledede verk («derivative works») for at en lisens regnes som fri. Det er ikke tilfelle med StatoilHydro-bildene. Mvh --Kjetil_r 10:37, 27 May 2009 (UTC)

{{Cc-by-3.0-no}}[edit]

Hi, Kjetil r!
I saw that you created {{Cc-by-3.0-no}} some time ago. You included CC-BY-SA-3.0-AT instead of CC-BY-3.0-NO. If you have created more templates please check them for simmilar mistakes.
Thank you --D-Kuru (talk) 19:21, 28 May 2009 (UTC)

File:Martin Jensen.jpg[edit]

Hei Kjetil. Dette bildet har en hevisning til OTRS, men har ingen OTRS tag. Det ser ut som om det er gitt tillatelse til bruk på wikipedia, men GFDL er vel mindre sannsynelig. Skal slike filer nomineres for sletting, eller skal de henvises til Commons:OTRS/Noticeboard? Rettetast (talk) 15:49, 29 May 2009 (UTC)

Litt hipp som happ tror jeg. Du kan jo be noen søke igjennom etter en mail til OTRS, men jeg tviler sterkt på at de vil finne en gyldig GFDL-frigivelse. Ta det opp på Commons:OTRS/Noticeboard du, så håper vi at det blir noen andres problem. --Kjetil_r 23:23, 29 May 2009 (UTC)

Siluettportrett av Sivert Aarflot av ukjend kunstnar[edit]

Er det greit å laste opp eit siluettportrett av nn:Sivert Aarflot? Det er i følgje Eksetiana av Jostein Fet (ISBN 82-521-6938-4) det einaste portrettet som finst av han, og kunstnaren er ukjend. Aarflot døydde i 1817. For meg verkar det truleg at siluetten er laga medan han levde, eller i det minste på fyrste halvdelen av 1800-talet, men eg veit ikkje. Og ein siluett er vel eit todimensjonalt verk, slik at det fell under det som vert godteke som PD-Old eller PD-Art her?

Sjå nn:Brukardiskusjon:Jhs#Bilete --Jorunn (talk) 19:57, 4 June 2009 (UTC)

Rasmussenmygg och israeliska kameler[edit]

Har du inte sett den nya commonspolicyn här? /Pieter Kuiper (talk) 22:46, 9 June 2009 (UTC)

Jeg forstår ikke hebraisk og kan dermed ikke lese bildebeskrivelsen, så det er litt vanskelig å si hva dette egentlig er et bilde av. Om formålet med bildet er å vise hvordan Tzipi Livni ser ut er det nok ikke de minimis, men om formålet er å vise hvordan dette rommet så ut på valgnatten 2009 er det nok ok. Og nå vet jeg ikke om diskusjonen på Commons:Undeletion_requests skaper presedens. Hilsen --Kjetil_r 23:33, 9 June 2009 (UTC)

Quality Image Promotion[edit]

Bill og Melinda Gates 2009-06-03 (bilde 01).JPG
Your image has been reviewed and promoted

Congratulations! Bill og Melinda Gates 2009-06-03 (bilde 01).JPG, which was produced by you, was reviewed and has now been promoted to Quality Image status.

If you would like to nominate another image, please do so at Quality images candidates.

Bommet på lisens[edit]

Jeg lastet opp en del bilder på commons i dag, og så var jeg litt uheldig når jeg valgte lisens. Ved en feil valgte jeg GFDL/cc-by-sa-3.0 multilisens, mens det jeg egentlig ville ha var cc-by-sa-3.0. Derfor har jeg i ettertid endret lisensen på de aktuelle bildene. Men har jeg egentlig lov til det? Ingen som har reagert ennå, så jeg håper det betyr at man aksepterer at det går an å gjøre en feil... Eller bør jeg foreta meg et eller annet i denne saken? --Bitjungle (talk) 18:17, 15 June 2009 (UTC)

Jeg regner med at det går greit. Jeg har faktisk gjort det samme et par ganger, og ingen har klaget i etterkant. Nå er det vel heller ikke noen katastrofe om noen skulle finne på å distribuere bildene under GFDL?
Forresten, du bør nok ikke plassere malen User:Bitjungle/BitPic mellom {{Information}} og {{Location}}. Jeg ville ha satt den enten over Information, i «Permission»-feltet, eller under Location. Hilsen --Kjetil_r 22:02, 15 June 2009 (UTC)
Ok, fint. Det er sikkert ikke noen krise med GFDL, det er bare det at jeg ikke aner hva det innebærer. Det er ikke noe moro å sette seg inn i en masse lisenstyper, så jeg vil gjerne holde meg til en lisens jeg føler meg sånn noenlunde komfortabel med... CC-BY-SA fungerer for meg, og jeg tror jeg har sånn noenlunde forståelse for hva den innebærer. Jeg er sikkert lat eller konservativ eller noe sånt. Takk for maltips, skal se på saken! --Bitjungle (talk) 04:31, 16 June 2009 (UTC)

Commons:Deletion requests/File:Yisroel Dovid Weiss.jpg[edit]

That's cool with me, Kjetil r. You could have also re-opened the DR. I did, and added a diff with your reasoning at my talk, feel free to comment further. Regards, Badseed talk 06:49, 26 June 2009 (UTC)

Offentlig dokument/kart[edit]

Kan dette kartet brukes under {{PD-NorwayGov}}? Røed (talk) 23:05, 2 July 2009 (UTC)

Kartet er fra en pressemelding, er det ikke? Jeg vil tippe at en pressemelding hverken går under «lover, forskrifter, rettsavgjørelser og andre vedtak» eller «forslag, utredninger og andre uttalelser som gjelder offentlig myndighetsutøvelse», men jeg er langt fra sikker. Mvh. --Kjetil_r 23:12, 2 July 2009 (UTC)

File:Svein Dragnes.jpg[edit]

Dette biletet er oppført med to ulike lisensar på Commons og på Flickr. Og den på Flickr er vel ikkje godteken her på Commons? Mvh EIRIK\talk 20:25, 17 July 2009 (UTC)

Hei. Bildet hadde en fri lisens i det det ble lastet opp hit. Det kan man blant annet se ved at det er lastet opp via Flickr upload bot, som ville nektet å flytte det hit om det ikke hadde hatt være fritt. Så her er vi nok på trykk grunn. Mvh. --Kjetil_r 21:36, 17 July 2009 (UTC)

Opplasting av bilde av logo.[edit]

Jeg lurte på om jeg kunne laste opp et bilde av logoen til et idrettsalg fra Eidsberg. Logoen er ikke dataanimert, men jeg har et bildet av veggen til klubbhuset hvor logoen er ført opp. Kan dette bildet lastes opp? (Bygdeknøl (talk) 16:09, 18 July 2009 (UTC))

Hei. Mest sannsynlig kan ikke et slik bilde lastes opp, da hovedmotivet høres ut til å være et verk vernet av opphavsrett. Mvh. --Kjetil_r 17:51, 18 July 2009 (UTC)
Men et avstandsbilde av klubblokalene hvor logoen dog synlig, men ikke hovedmotivet vil kunne gå an? (Bygdeknøl (talk) 20:46, 18 July 2009 (UTC))
Det vil nok kunne gå an. Se Commons:De minimis for mer om denne grensegangen. --Kjetil_r 00:14, 19 July 2009 (UTC)

ymse kart[edit]

Jeg skal (etter planen) laste opp en rekke kart på commons i løpet av de neste dagene, men jeg er litt usikker på kategoriseringen (og oversettingen), du kan se eksempler på hvilke kart her, hvordan foreslår du at jeg kategoriserer de (i tillegg til de respektive maps of fylke osv.). Her er hva jeg har tenkt så langt.

Hva foreslått kategorinavn kategori ligger i
Regionråd Category:Sub-regions of Norway Category:Maps of Norway
Næringsregion Category:Corporate regions of Norway (?) Category:Næringslivets Hovedorganisasjon, Category:Maps of Norway
Prostier Category:Maps of Norwegian rural deaneries Category:Maps of religious territories, Category:Religion in Norway, Category:Maps of Norway
Domssogn Category:District Court districts of Norway Category:Maps of Norway, Category:Law of Norway)
Politidistrikter Category:Police districts of Norway Category:Maps of Norway, Category:Police of Norway)
Helsedistrikter Category:Health districts of Norway Category:Maps of Norway, Category:Hospitals in Norway (?)
Veidistrikter Category:Road districts of Norway Category:Maps of Norway, Category:Roads in Norway

Tror jeg kommer til å fjerne fogderiene, de er litt upresise med dagens kommunegrenser. Noen ligger oppe nå, men har endret farger og litt sånt, så kommer nye utgaver av de også. Røed (talk) 18:02, 26 July 2009 (UTC)

Heisann. Jeg har ingen sterke meninger om dette, men reagerte ikke på noen av forslagene dine i allefall. Et lite unntak er kanskje rural deaneries, der «rural»-biten høres i overkant formell ut. Jeg vet at det egentlig heter «rural deanery» på UK-engelsk, men har vel knapt nok hørt annet enn «deanery» bli brukt. Mvh. --Kjetil_r 23:08, 26 July 2009 (UTC)


Lerum saftfabrikk.JPG[edit]

Hei, kan du flytte Lerum saftfabrikk.JPG til File:Lerum syltetøyfabrikk.JPG (eller evt. jamfactory). Var ikke helt våken når jeg lasta opp den... --Bep (talk) 17:54, 6 August 2009 (UTC)

Special:MovePage/File:Lerum_saftfabrikk.JPG gir meg feilmeldingen «You do not have permission to do that, for the following reason: Cannot move pages in namespace "File"». Det ser dermed ikke ut til at jeg kan flytte filer (de må ha skrudd denne muligheten av igjen), så det er vel like greit om du laster det opp med nytt filnavn selv. Mvh. --Kjetil_r 18:00, 6 August 2009 (UTC)

Arendals Tidende[edit]

Takk skal du ha ! --KEN (talk) 13:12, 12 August 2009 (UTC)

Bare hyggelig å være til hjelp. Hilsen --Kjetil_r 14:40, 12 August 2009 (UTC)

template:no[edit]

{{no}}, som er låst for endringar, er feil. Det gjev no=Norsk (bokmål) når det burde gje no=Norsk. --Jorunn (talk) 10:33, 13 August 2009 (UTC)

Hm, denne malen er brukt relativt mange tusen steder, og har vært brukt i betydningen «Norsk (bokmål)» i snart fire år. Jeg er forsåvidt enig i at denne bør gi «Norsk» (mens {{nb}} kan brukes til bokmål), men jeg er skeptisk til å endre på en så mye brukt mal uten å ha tatt det opp et mer sentralt sted. Dette er fordi en endring kan ha konsekvenser vi ikke har tenkt på. Kan du ikke heller ta det opp på Commons:Village pump? Hilsen --Kjetil_r 10:55, 13 August 2009 (UTC)


File tagging File:American_Pit_Bull_Terrier_-_Seated.jpg[edit]

Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Hrvatski | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Lietuvių | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk bokmål | Polski | Português | Română | Русский | Sicilianu | Slovenčina | Slovenščina | Svenska | Türkçe | Українська | اردو | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
Warning sign
This media may be deleted.
Thanks for uploading File:American_Pit_Bull_Terrier_-_Seated.jpg. This media is missing permission information. A source is given, but there is no proof that the author or copyright holder agreed to license the file under the given license. Please provide a link to an appropriate webpage with license information, or send an email with copy of a written permission to OTRS (permissions-commons@wikimedia.org). This also applies if you are the author yourself.

Please see this page for more information on how to confirm permission, and Commons:Permission if you would like to understand why we ask for permission when uploading work that is not your own.

Unless the permission information is given, the image may be deleted after seven days. Thank you.

--The Evil IP address (talk) 10:40, 14 August 2009 (UTC)

We normally do not require OTRS permissions for Wikimedians' own works. Please open a regular deletion request if you doubt that User:Dante Alighieri is the copyright holder. Regards, --Kjetil_r 10:47, 14 August 2009 (UTC)
Ah, I see you just moved it. That makes it different. Sorry, man. --The Evil IP address (talk) 13:24, 14 August 2009 (UTC)

Israels ambassade[edit]

Mon tro om denne File:Parkveien 45 - 2009-06-21 at 13-53-58.jpg ikke ligger i Parkveien 35? --Vidariv (talk) 12:23, 1 September 2009 (UTC)

Det har du selvfølgelig rett i. Det var bra at du fant denne feilen, jeg skal rette det opp nå. Mvh. --Kjetil_r 10:53, 4 September 2009 (UTC)

Tip: Categorizing images[edit]

Afrikaans | العربية | беларуская (тарашкевіца)‎ | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | Esperanto | español | فارسی | suomi | français | galego | עברית | magyar | íslenska | italiano | 日本語 | ქართული | 한국어 | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk bokmål | polski | português | português do Brasil | română | русский | slovenčina | slovenščina | српски / srpski | svenska | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−


Hello, Kjetil r!

Tip: Add categories to your images

Thanks a lot for contributing to the Wikimedia Commons! Here's a tip to make your uploads more useful: Why not add some categories to describe them? This will help more people to find and use them.

Here's how:

1) If you're using the UploadWizard, you can add categories to each file when you describe it. Just click "more options" for the file and add the categories which make sense:

Uploadwizard-categories.png

2) You can also pick the file from your list of uploads, edit the file description page, and manually add the category code at the end of the page.

[[Category:Category name]]

For example, if you are uploading a diagram showing the orbits of comets, you add the following code:

[[Category:Astronomical diagrams]]
[[Category:Comets]]

This will make the diagram show up in the categories "Astronomical diagrams" and "Comets".

When picking categories, try to choose a specific category ("Astronomical diagrams") over a generic one ("Illustrations"). Pro-tip: The CommonSense tool can help you find the best category for your image.

Thanks again for your uploads! More information about categorization can be found in Commons:Categories, and don't hesitate to leave a note on the help desk.

BotMultichillT 17:34, 7 September 2009 (UTC)

Hi, this is user ashlee_cote, formerly user ashleelynne7992, and I was just requesting deletion of the images Dual_lip_piercings.jpg (both original and cropped) due to the fact that I don't recall submitting them and if I did I didn't understand that I would not be able to delete them myself if I ever decided that I no longer wanted them on the site, which I don't. Please consider my request. My e-mail is ashleelynne7992@hotmail.com

Commons:Deletion requests/File:TettstedetBergen.jpg[edit]

Denne trenger input. Rettetast (talk) 17:00, 30 September 2009 (UTC)

Beklager litt sent svar, men jeg har kommentert slettingsforslaget nå. Mvh. --Kjetil_r 13:14, 4 October 2009 (UTC)

no:Mal:Flagg[edit]

Could you help me with an edit on no-wiki? I am working on replacing File:Flag of Belarus 1991.svg with File:Flag of Belarus (1991-1995).svg trying to clean up Category:Universally replaced by CommonsDelinker. The above page is editprotected on no-wiki. Would you be able to replace File:Flag of Belarus 1991.svg with File:Flag of Belarus (1991-1995).svg on no:Mal:Flagg for me? Thanks.--Captain-tucker (talk) 00:31, 8 October 2009 (UTC)

✓ Done :-) Regards, --Kjetil_r 11:12, 8 October 2009 (UTC)

Excellent, Thanks! --Captain-tucker (talk) 13:02, 8 October 2009 (UTC)

Nomination at En:WP Featured Pictures[edit]

I thought that your picture of Jens Stoltenberg was particularly good, and have nominated it at w:Wikipedia:Featured_picture_candidates/Jens_Stoltenberg. If No (Nynorsk or Bokmal) have Featured Pictures equivalents, I would encourage you to nominate there. It's a worthy image. Mostlyharmless (talk) 04:28, 14 October 2009 (UTC)

FP promotion[edit]

The image you took

Jens Stoltenberg.jpg
This image has been promoted to Featured picture!

The image File:Jens Stoltenberg.jpg, which was nominated by Mbz1 at Commons:Featured picture candidates/File:Jens Stoltenberg.jpg has been promoted. Thank you for your contribution. If you would like to nominate another image, please do so.

Cscr-featured.svg

I tried to give you the credit for the image inside the template, but apparently it has no such capability. I really liked the image! Best wishes.--Mbz1 (talk) 14:03, 25 October 2009 (UTC)

Thanks! I was actually a bit surprised when it was promoted, as I don't see a "wow" in it. But it is always nice when the community appreciate your work. Face-smile.svg Regards, --Kjetil_r 12:14, 27 October 2009 (UTC)

Slettenom[edit]

Kan du ta en titt på denne: Commons:Deletion requests/File:Seoghor logo small.jpg? – 4ing (talk) 20:01, 30 October 2009 (UTC)

Så den før i dag. Dette er ikke en sak jeg har noen spesiell formening om. Hilsen --Kjetil_r 00:23, 31 October 2009 (UTC)

lisenser i brukermaler[edit]

Hei Kjetil, jeg mener å huske at brukermaler med lisens som {{chuck}} har blitt diskutert en eller annen gang/ et eller annet sted, og at konklusjonen ble at de enten må brukes sammen med vanlig lisensmal (slik du gjør) eller substes. Men siden jeg ser at såpass mange fortsatt har usubstede User custom license tags i bruk er det vel jeg som husker feil. Har du noe minne om slike diskusjoner? Finn Rindahl (talk) 20:04, 2 November 2009 (UTC)

Litt søking i arkivene gir Commons:User-specific_galleries,_templates_and_categories_policy#Templates. Det ser vel ut til at du husker riktig. Hilsen --Kjetil_r 20:39, 2 November 2009 (UTC)
Takk skal du ha! Finn Rindahl (talk) 21:05, 2 November 2009 (UTC)

Sletting[edit]

Hei. Kan du bidra med å få avslutta denne diskusjonen? Så lenge det ikke er noen som finner grunn til å ha en artikkel om personen, er det vel heller ingen grunn til å beholde bildet av henne – mot hennes vilje. Hilsen --GAD (talk) 11:38, 3 November 2009 (UTC)

Ok, da var den slettet og lukket. Mvh. --Kjetil_r 12:57, 3 November 2009 (UTC)
Hjertelig takk. --GAD (talk) 22:01, 3 November 2009 (UTC)

Commons:Deletion requests/File:Lauvkniv.jpg[edit]

Heisann, et farlig skogbruksredskap som herrene Bjørn som tegner og Finn B. (som også tegner) utviklet i 2006. Jeg har lastet Finn B. sin bearbeide versjon (som er i bruk) over Bjørns opprinnelige, kan du slette duplikatfilen og beholde Lauvkniv.jpg før begge blir slettet som duplikater av hverandre og dette mesterverket går tapt for alltid :o) Finn Rindahl (talk) 23:53, 5 November 2009 (UTC)

Nå var jeg ett klikk unna å slette feil fil – det hadde vært kjekt om du hadde lagt ved en lenke til filen du faktisk ville ha slettet. Uansett, det skal være i orden nå. Hilsen --Kjetil_r 16:58, 6 November 2009 (UTC)
Takk skal du ha, skal prøve å være litt mer presis neste gang. Det vil si, dersom det blir mange flere "neste ganger" må jeg vel be om å få knappene tilbake også her... Finn Rindahl (talk) 17:10, 6 November 2009 (UTC)

hello Kjetil, i saw a lovely photo of the egersund church and wondered if you had interior photos as I was christened there in 1951. You see my mother, aagot sletteboe, was born there and remained there until after WWII. I'd be happy to purchase? my email is erikking18@bellsouth.net - much thanks for a reply Erikking18 (talk) 00:15, 9 November 2009 (UTC)

Gammelt linjekart[edit]

Noen har lastet opp "Oslo Sporveiers rutehefte fra august 1932, gjenopptrykket av Lokaltrafikkhistorisk forening (LTF)" her. Er det lovlig å kopiere dette og laste dette opp på commons på noe vis? I så fall med hva slags lisens? Yosh3000 (talk) 00:03, 1 December 2009 (UTC)

Jeg er ikke 100 % sikker, men det burde vel være greit å laste det opp som {{pd-old}} og med «Oslo Sporveier» oppgitt i «author»-feltet. Mvh. --Kjetil_r 23:22, 1 December 2009 (UTC)
Takk for tipset, der var det gjennomført. Yosh3000 (talk) 00:39, 2 December 2009 (UTC)

Fjordbyen bilder[edit]

Fjordbykontoret har et par bilder av Fjordbyen tatt fra lufta her. De sier "Vær oppmerksom på at all gjenbruk av bilder og kart skal krediteres Plan- og bygningsetaten hvis ikke andre rettighetshavere står oppført." Kan disse brukes? Yosh3000 (talk) 23:52, 3 December 2009 (UTC)

I utgangspunktet ikke. Vi har et krav om at alt stoff skal kunne bearbeides etter behov, og det sier ikke kilden noe om. Mvh. --Kjetil_r 21:10, 5 December 2009 (UTC)


File:Iranian_presidential_election_2009_protests,_Oslo_-_2009-06-22_at_15-27-42_-_2009-06-22_at_15-27-42.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Iranian_presidential_election_2009_protests,_Oslo_-_2009-06-22_at_15-27-42_-_2009-06-22_at_15-27-42.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Pieter Kuiper (talk) 09:33, 8 December 2009 (UTC)

Bilder fra Flickr[edit]

Hei Kjetil! Jeg har fått advarsel om mulig sletting av to bilder jeg har lastet opp fra Flickr: [3] og [4] På beskjeden står det: This media file does not have sufficient information on its copyright status. Jeg lastet opp begge disse (og et par til) med slik TUSC-verktøy og det fulgte jo med en masse info om bildene. Hva må jeg gjøre for at de ikke skal slettes? Vennlig hilsen --Anne-Sophie Ofrim (talk) 15:44, 14 December 2009 (UTC)

Dette ser ut til å være et eksempel på det som er nevnt i diskusjonen under Commons:Village_pump#Robots_tagging_Flickr_Commons_images. Haros (talk) 16:18, 14 December 2009 (UTC)
Hm… jeg tilbakestilte boten og merket bildene med {{PD-old}}, vi får håpe det hjelper. Si i fra om det skjer noe mer med disse bildene, så skal jeg følge det opp. Mvh. --Kjetil_r 16:27, 14 December 2009 (UTC)
Greit, det skal jeg gjøre. Takk skal du ha! --Anne-Sophie Ofrim (talk) 18:12, 14 December 2009 (UTC)

Holtegata opp mot Professor Dahls gate[edit]

Jeg håper ikke jeg har tråkket på noen tær her, men jeg har endret kategorien og desc. på bildene dine fra Holtegata 28 og 29 fra Homansbyen til Briskeby. Oslo byleksikon omtaler Holtegata som Briskeby, mens Professor Dahls gate er omtalt som Hegdehaugen, siden adressene er sør for sistnevnte antar jeg det er Briskeby. Uansett er Uranienborg terrasse (lenger sørøst) omtalt som Uranienborg, så Homansbyen kan det vel ikke være? Jeg beklager hvis jeg har gjort noe klin galt nå, men prøver å ordne opp i Homansbyen kategorien. Yosh3000 (talk) 23:30, 14 December 2009 (UTC)

Nei jøss, kjør på. Man trenger ikke spørre om tillatelse når man gjør endringer i andres arbeid, dette er tross alt en wiki ;-) Mvh. --Kjetil_r 08:18, 15 December 2009 (UTC)

Byste[edit]

Hei, Kjetil. Kvar går grensa for ei byste frå 1979, reint opphavslettsleg? Vil det vere greitt med eit bilete der «fokuset» er på sokkelen? --EIRIK\talk 22:48, 17 December 2009 (UTC)

Filer som treng OTRS-ticket, eller noko[edit]

Det er ikkje heilt innlysande for meg at opplastar har opphavsretten til desse filene:

Frå nettstaden www.vinjerock.no:

Kan du sjå på dei, eg veit ikkje korleis ein går fram med slikt. --Jorunn (talk) 14:20, 19 December 2009 (UTC)

Slike bør man merke med {{npd}}, og forklare for opplaster hva han bør gjøre. Jeg skal gjøre det praktiske. Mvh. --Kjetil_r 15:59, 20 December 2009 (UTC)
Hei! Det er en fil til som ble lastet opp i dag og som er kunst av Rolf Aamot: [File:Blood and Earth (by Rolf Aamot).jpg]. Begge bildene er forøvrig lagt inn i artikkelen om kunstneren på nowiki. Endringen kom opp på patruleringslisten min og jeg skrev en beskjed om det på diskusjonssiden til Cocu, ettersom jeg trodde h*n var pålogget da. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (talk) 18:08, 19 December 2009 (UTC)
Hei! Det bildet er nå merket med {{npd}}, og opplasteren har fått beskjed. Mvh. --Kjetil_r 16:27, 20 December 2009 (UTC)

slette bilde[edit]

Kan du slette dette bilet også File:Kvaløya videregående skole - Entrance P1.jpg og dette File:Tromsdalstinden - Seen from Ramfjorden.JPG? --Peter Kaino Jensen (talk) 17:57, 22 December 2009 (UTC)

Se e-posten jeg akkurat sendte deg (og som jeg forøvrig sendte før jeg så dette spørsmålet). Mvh. --Kjetil_r 21:15, 22 December 2009 (UTC)
Regnet nok med det, det er jo nettopp derfor det er noe jævla møkk... --Peter Kaino Jensen (talk) 12:41, 23 December 2009 (UTC)

Sinnataggen.jpg[edit]

Jeg lastet opp File:Sinnataggen.jpg fra Flickr. __meco (talk) 12:50, 24 December 2009 (UTC)

Ikke lov på commons før om noen år. Haros (talk) 13:01, 24 December 2009 (UTC)
Godt tenkt, men dette bildet må nok vente til 1. januar 2014 på Wikimedia Commons. Jeg kan komme med følgende lovnad her og nå: I løpet av sensommeren 2013 skal jeg ta bilde av alle skulpturer i Vigelandsanlegget, finne ut av hva verkenes titler er og annen metadata, og gjøre klar til en masseopplastning av hele gjengen i januar 2014. Med et lite forbehold om at EU og/eller andre ikke øker vernetiden i mellomtiden, noe som har skjedd før. Mvh. --Kjetil_r 07:59, 28 December 2009 (UTC)

Hjelpesider[edit]

Hei. For den som har Norsk (bokmål) som språkinnstillinger, fører lenken «Hjelp» i sidefeltet til den ikke-eksisterende siden Help:Hjelp. Overskriften «Participate» burde vel også vært oversatt til norsk. Har du som er administrator noen mulighet til å rette på dette? Kåre-Olav (talk) 17:05, 5 February 2010 (UTC)

Hei, og beklager sent svar. Jeg tror jeg skal kunne rette på dette, men er ikke 100 % sikker på akkurat hvor det gjøres. Jeg skal se nærmere på det i nær fremtid. Hilsen --Kjetil_r 09:55, 15 February 2010 (UTC)

File:Nudist Photo- Martin Hale-Hoffman Naked in Paradise 125.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Nudist Photo- Martin Hale-Hoffman Naked in Paradise 125.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

--TwoWings * to talk or not to talk... 12:36, 8 February 2010 (UTC)

I hate that...[edit]

In a way I just don't care about the concerned picture but your behaviour on that DR is intolerable to me:

  1. You speak about me with words that don't define me: I've never wanted to disrupt anything. Who are you to affirm who I am and what I intend to do? It's almost an ad hominem argument and therefore a lack of respect from you.
  2. It's not only a question about general rules but a question of interpretation and it's not up to you to impose a solution in a one-to-one discussion like what we had there. Even if you're an admin. It's somehow a power abuse. You shouldn't have closed this DR yourself, that needed other opinions.
  3. I hate when discussion is just impossible and your behaviour made it impossible.
  4. Your wrote "It is not up to us to say that "this picture is really bad and bring nothing really interesting". Well this is completely wrong! Many DR are dealing with that argument and sometimes the final decision leads to deletion because of bad quality. Actually, when you say "users like you make people mistrust the Wikimedia Commons", it's exactly the contrary: keeping bad and useless pictures like this may make people mistrust Commons even more! And again, this sentence showed a complete lack of respect towards me. --TwoWings * to talk or not to talk... 16:32, 10 February 2010 (UTC)
Hello, TwoWings. I'm aware that I used strong (but IMHO not rude) language, something which I very rarely do at the Wikimedia Commons. However, I certainly feel that your nomination was disrupting the project. The Wikimedia Commons is (partly) a service project to other Wikimedia projects, and our policies are clear: Images in use should not be deleted because of "bad quality" considerations. I'm actually quite confident that such behavior as yours gives Commons a bad reputation, and I'm shocked that someone who describes himself as "quite a regular Commons user" wants to destroy the project's reputation.
I suggest that you do something useful instead. Regards, --Kjetil_r 20:19, 10 February 2010 (UTC)
Well you know what? I think you really exagerate! I can't see how my DR caused bad reputation to Commons. I would actually say your behaviour causes a worse reputation for one main reason: you closed a DR that was aiming a picture that YOU uploaded. It's somehow a case of self-justice and IMO it causes a lot more bad reputation to the role of the admins on Commons than my DR causes some to Commons! I'm not sure other admins would actually defend you as far as the way of this DR closure is concerned. It really is a big problem to me, a lot more than lauching a DR about a poor picture that doesn't bring so much reputation to the quality of Commons' collection. Actually, even if it's kept, I highly suggest the use of another better picture of the same subject on the pages where it's currently used. Would you consider it as a disruption from me while the only thing I want is improving the image of quality of the whole Wikimedia project by doing so? I really wonder who's the less honest of us in that poor "affair"... --TwoWings * to talk or not to talk... 14:50, 11 February 2010 (UTC)

Bilder fra en annen kilde[edit]

Hei Kjetil! Jeg har fått noen bilder over mail fra Sarpsborg kommune, fra MGP-arrangementet som var her for et par uker siden. Meningen er at jeg skal laste dem opp hit, så de bl.a. kan brukes på Wikipedia. Men hvordan angir jeg rettigheter, dvs. hvordan sender jeg (er det jeg som skal sende?) mail for å bekrefte at disse er publisert under disse og disse rettighetene? Hva skal stå i denne mailen? Mewasul (talk) 17:08, 14 February 2010 (UTC)

Hei Mewasul! Se no:Wikipedia:OSS/bilder#Hva_er_en_tillatelse.2C_og_hvordan_skaffer_jeg_en.3F for mer om dette.
I dette tilfellet ville jeg ha gjort følgende:
  1. Last opp bildene og legg dem i en egen kategori. Ta med malen Template:OTRS pending på bildesidene.
  2. Få den ansvarlige personen i Sarpsborg kommune til å skrive en mail til info-no@wikimedia.org der han skriver dette: «Jeg bekrefter herved at jeg har alle rettigheter til bildene i [lenke til kategorien i steg 1]. Jeg bekrefter at disse er lisensiert under «Creative Commons Attribution 3.0». Bildene skal krediteres [navn på fotograf og/eller organisasjon her]». Be han sette deg i CC på e-posten, så du får det med deg når den er sendt.
  3. Si i fra til meg om at steg 1 + 2 er gjort.
Det kan også være en idé å be vedkommende lese Wikipedia:Få bildet ditt på Wikipedia, dersom du ikke har gjort det klart at alle bilder skal ha en fri lisens før vi vil bruke dem.
Når de tre punktene er gjort skal jeg ta meg av resten. Håper dette var oppklarende. Hilsen --Kjetil_r 09:53, 15 February 2010 (UTC)

Flyttejobb[edit]

Hei Kjetil. har du mulighet til å flytte bildet Balti power plant.JPG ved anledning, siden bildet ikke er Balti kraftverk i dete hele tatt, men derimot er et bilde av Iru kraftverk. En tittel a-la Iru power plant hadde vært fint! Mvh, Bjoertvedt (talk) 23:09, 21 February 2010 (UTC)

Jepp ,da var det gjort. Jeg lastet forresten opp en fargekorrigert versjon i samme slengen. Mvh. --Kjetil_r 16:55, 22 February 2010 (UTC)

Rename[edit]

Hi, could you please rename http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Misty_Morning.jpg to File:Sugar palms, Mangalore.jpg, as there is another file with the same name on en wiki as http://en.wikipedia.org/wiki/File:Misty_Morning.jpg. --Sanfy (talk) 13:47, 28 February 2010 (UTC)

Sure, I have now moved the page. Kjetil_r 15:22, 28 February 2010 (UTC)

SAS Norge.png[edit]

Hei, jeg ser at bildet File:SAS Norge.png er en ganske dårlig GIMPet bildet hvor en bruker har tatt et bilde av en SAS Braathens fly (File:SAS Braathens LN-RPJ at Gardermoen.png) og "limt inn" et nytt navn på flyskroget. Jeg aner ikke om slikt er ønskelig å bruke på Commons og Wikipedia, og finner det skremmende at bildet brukes blant annet på sv:SAS Norge og de:SAS Norge, da det ikke på noen måte gir en sann representasjon av virkeligheten. Er dette innenfor retningslinjene til Commons, eller er dette greit. Bruker deg som et orakel, da jeg ikke kan alle reglene her på Commons. Arsenikk (talk) 15:57, 28 February 2010 (UTC)

Ai, den var ikke god. Jeg har nå byttet ut bildet i artiklene på :de og :sv og merket File:SAS Norge.png med at det er retusjert. Det er jo ikke noe forbud mot å ha slike bilder på Commons, men de bør definitivt ikke brukes i Wikipedia.
Opplasteren var tydeligvis en ung fyr, så vi får sette bildet på kontoen for ungdommelig kreativitet. Men kanskje du kan skrive noen ord på sv:Användardiskussion:Jhz94 om at slike bilder ikke bør brukes? Mvh. Kjetil_r 18:59, 28 February 2010 (UTC)

File:Louise Bastviken.jpg[edit]

Diskusjon flyttet fra no.wiki

Hei. Her leser du nok loven feil. §9 sier at «Lover, forskrifter, rettsavgjørelser og andre vedtak av offentlig myndighet er uten vern etter denne lov. Det samme gjelder forslag, utredninger og andre uttalelser som gjelder offentlig myndighetsutøvelse, og er avgitt av offentlig myndighet, offentlig oppnevnt råd eller utvalg, eller utgitt av det offentlige. Likeledes er offisielle oversettelser av slike tekster uten vern etter denne lov.»[5] Et bilde tatt av Forsvarets mediesenter er verken en lov, forskrift, rettsavgjørelse eller annet vedtak av offentlig myndighet. Bildet må vel derfor slettes. Mvh. Kjetil_r 1. mar 2010 kl. 23:16 (CET)

Hei Kjetil! Jeg var i utgangspunktet i tvil om hvorvidt denne dekket bilder, men har lagt merke til at denne malen er brukt på en rekke bilder som stammer fra Forsvaret, offentlige etater etc. For eksempel File:Kristoffer_Sørli_Jørgensen.jpg, File:MP7-forsvarsnett.jpg, File:Trond Petter Kolset 2.jpg, File:Klettkrysset.jpg, File:Jernbanebrua.jpg, File:KvithamarMI46.jpg, m.fl. Det er godt mulig du har rett; i så fall bør det vel tas en gjennomgang av alle filer på Commons som bruker denne malen. Etter litt graving fant jeg jo denne diskusjonen, som du later til å være kjent med. Svaret fra FMS den gang var jo mildest talt uklart. Det beste ville kanskje være å få en ny avklaring fra FMS, som er utvetydig med hensyn på avledede verk og kommersiell bruk, og ikke minst "lagring i en annen database"? decltype (kontakt) 1. mar 2010 kl. 23:43 (CET)
Hei, helt greit at du flytter diskusjonen hit.
Jeg mener at malen misbrukes i de fleste av bildene du viser til. File:Klettkrysset.jpg er kanskje ok, de andre definitivt ikke.
Det med at de ikke godtar «lagring i en annen database» er vel automatisk diskvalifiserende med tanke på Wikimedias lisensregler. Selv uten denne formuleringen ville jeg ha vært svært skeptisk; User:Inge gikk frem på en lite god måte da han spurte om tillatelse. Det må blant annet komme helt klart frem at bildene skal kunne brukes til ethvert formål, og tilpasses etter behov. Du kan jo gjerne spørre FMS på nytt, men jeg vil personlig ikke bruke noe tid på det – jeg tror svaret vil være «nei», og jeg har litt for mye annet som må prioriteres på wiki-agendaen min for tiden. Mvh. --Kjetil_r 22:58, 1 March 2010 (UTC)
Enig i at Inge ikke var eksplisitt nok, dette var jo også i 2006, håndhevingen av lisenskravene våre var vel kanskje ikke så veletablerte på den tiden? Etter mer graving fant jeg denne linken, som nok er spikeren i kista for å bruke bilder fra mil.no - muligens med unntak for enkeltbilder gjennom OTRS. Jeg tar gjerne opp tråden med FMS, men stiller meg nå, som deg, tvilende til positivt svar. Grunnet linken ovenfor (som forbyr kopiering) har jeg også speedy-tagget bildet jeg selv lastet opp. Decltype (talk) 23:20, 1 March 2010 (UTC) Ah, så ikke før nå at Klettkrysset var fra et dataprogram Decltype (talk) 23:23, 1 March 2010 (UTC)
Nyåret/våren 2006 var vel akkurat før lisenshåndhevingen begynte å bli omtrent som i dag; på tampen av året var man nok betydelig strengere enn på begynnelsen. Det var heller ikke før i mars 2007 at Foundation ble helt klare på bildepolitikken.
Uansett: jeg synes du håndterte denne saken bra. Noen (inkludert enkelte sentrale no.wiki-administratorer/byråkrater) har en lei tendens til å egentlig ønske at vi hadde en annen bildepolitikk, for dernest å bruke vikarierende argumenter når de går inn for at slike bilder beholdes. Din modne håndtering av denne saken er nesten god nok grunn i seg selv til å støtte deg om du noen gang går inn for å få adminknapper her JantoHappy face.svg Mvh. --Kjetil_r 23:32, 1 March 2010 (UTC)

(Satser på at du fortsatt leser her) Det er kanskje et poeng å spørre om File:Louise Bastviken 2.jpg også, for å være helt sikker? På Flickr-profilen til Soldatnytt står følgende: «Soldatnytt er et reportasje- og informasjonsblad for vernepliktige, utgitt av Tillitsmannsordningen i Forsvaret. Bildene her kan brukes fritt, mot kreditering av fotograf og Soldatnytt (For eksempel: "Foto: Noen André/Soldatnytt"). Bildene kan ikke brukes til kommersielle formål, unntatt som illustrasjonsbilder i dagspressen, magasiner, nettaviser, blogger og så videre. Dersom du ønsker å bruke et av bildene på forsiden av et magasin eller lignende, må spesiell tillatelse innhentes. For mer informasjon og spesielle tillatelser, kontakt Soldatnytt-redaksjonen på 23 09 72 47, eller Sjef TMO, Tage Pettersen på 23 09 72 40.»[6] Dette er jo ikke kompatibelt med CC-BY-lisensen på bildesiden. Mvh. --Kjetil_r 23:38, 1 March 2010 (UTC)

Skulle du ha sett. Det kan virke som at de nyere bildene ligger ute under CC-BY-NC-SA. Kan det tenkes at profilbetingelsene nylig er oppdatert? - Uansett har de sluppet de gamle bildene sine under CC-BY, og det kan jo ikke trekkes tilbake. Men dette er helt klart noe som bør klares opp i. Jeg skal ta kontakt i morgen. Decltype (talk) 00:14, 2 March 2010 (UTC)
Svar fra TMO: "... Bildene våre skal være så tilgjengelige som mulig, det gir oss bare flere treff og en mulighet til å nå ut til flere. Vi har nå endret både profilinnstillingen vår og samtlige bilder til lisensen "Attribution", eller CC-BY som du snakker om. Vi er med andre ord helt for åpne lisenser, og vi har nå endret samtlige bilder til "CC-BY"-lisensen." Dermed er alt i sin skjønneste orden og vel så det :) Decltype (talk) 06:57, 3 March 2010 (UTC)
Så bra, da er alt i sin skjønneste orden. Kanskje du kan se igjennom Flickr-kontoen og se om du finner flere bilder som er interessante for Wikipedia? Mvh. --Kjetil_r 11:44, 3 March 2010 (UTC)
Flott jobbet :) Finn Rindahl (talk) 12:32, 3 March 2010 (UTC)


File:IRCAM.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:IRCAM.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

--TwoWings * to talk or not to talk... 15:48, 9 March 2010 (UTC)


File:Graf_von_Zeppelin.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Graf_von_Zeppelin.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Trycatch (talk) 12:07, 11 March 2010 (UTC)

Rename[edit]

Hi, can you please rename http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Goan_prawn_curry.jpg to File:Goan Catholic prawn curry.jpg, as there is another as http://en.wikipedia.org/wiki/File:Goan_prawn_curry.jpg on Wikipedia.--

Sanfy (talk)

13:50, 16 March 2010 (UTC)

✓ Done :-) --Kjetil_r 14:27, 16 March 2010 (UTC)

«Personal template»[edit]

Hei Kjetil! Du har sånn flott personlig template eller hva det kalles. Jeg kunne ha lyst til å lage meg en slik og bruke denne der du har objektivet:

Er det noen oppskrift et sted for hvordan man lager den? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 18:50, 25 March 2010 (UTC)

Hei! Det er nok dårlig med oppskrifter, men jeg opprettet akkurat User:Anne-Sophie Ofrim/mal som et tomt skall. Så kan du jo prøve deg frem med den. Mvh. --Kjetil_r 21:49, 25 March 2010 (UTC)
Wow! Tusen takk skal du ha! Mvh. Anne-Sophie Ofrim (talk) 09:00, 26 March 2010 (UTC)
Fin mal :) Jeg justerte litt på lenkene... Finn Rindahl (talk) 13:17, 26 March 2010 (UTC) ...kikker jo innom her også av og til, om ikke ofte lenger...
Takk skal du ha! Anne-Sophie Ofrim (talk) 17:42, 26 March 2010 (UTC)
Jeg endret forresten bakgrunnen på katten slik at den ble gjennomsiktig – jeg synes det ble bedre slik. Og det åpenbare spørsmålet gjenstår: er du faktisk anarkosyndikalist, eller er du bare glad i katter? Happy smiley face.png --Kjetil_r 15:43, 26 March 2010 (UTC)
He he he...! Er nok ikke det, men «syk» etter katter, ja. Den katten har jeg brukt på internett i mange år og den har jeg blitt glad i. Anne-Sophie Ofrim (talk) 17:42, 26 March 2010 (UTC)

File:Crimea blank.png[edit]

Concerning "Crimea blank.png". Which has been called for to have a SVG version. I wonder, if you can change the color of a region that would imply that you have an editable version of this file. Would that be in in some vector format? It would seem to make more sense to start the SVG using an existing vector file, rather than starting all over. Do you have a vector format version of this file?

bruce leininger— Preceding unsigned comment added by Blleininger (talk • contribs) 01:00, 2010 April 3 (UTC)

Hi Bruce. I'm sorry, I do not know about a vector version of this file. You should probably ask the original uploader (en:User talk:Oleksa) about this. Regards, --Kjetil_r 23:14, 2 April 2010 (UTC)

Hurtigsletting[edit]

Kjetil_r i kjent stil

Hei Kjetil! For noen dager siden lastet jeg opp noen bilder fra Amaliehaven med Flickrtool. Ved et uhell hadde jeg kopiert feil lenkeadresse på det ene, slik at jeg har lastet opp et ulovlig bilde. Bildet er nominert for sletting. Du kan se det her: [7] Er det mulig å få det hurtigslettet? Vennlig hilsen --Anne-Sophie Ofrim (talk) 11:06, 4 April 2010 (UTC)

Hei Anne-Sophie. Den er god, da har jeg (hurtig)slettet bildet. Hilsen --Kjetil_r 12:08, 4 April 2010 (UTC)
Ah! Du er en engel. ;-) Takk! Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (talk) 12:39, 4 April 2010 (UTC)
Ler høyt av engelen! --Anne-Sophie Ofrim (talk) 17:32, 4 April 2010 (UTC)

Ekstremkategorisering[edit]

Hei. Bruker J 1982 driver med noe som kan virke som ekstremkategorisering. En del av mine bilder av bygninger i Oslo er f.eks blitt kategorisert på datoen de er tatt. Se eksempel File:Skippergata 19 Oslo.jpg. Ingen stor skade, kanskje, men det virker litt overkill. Hilsen --GAD (talk) 19:27, 18 April 2010 (UTC)

Har sett det i overvåkningslisten. Jeg vet ikke helt hva jeg synes – jeg er temmelig sikker på at Category:2010 in Oslo vil ha interesse om noen år, men er som deg skeptisk til datokategorier. Jeg foreslår at du tar det opp saken på commons:village pump, eventuelt med ham direkte. Han er så vidt jeg vet svensk. Hilsen --Kjetil_r 20:07, 18 April 2010 (UTC)


Copyright status: File:E18-Lysaker_(01).ogv[edit]

беларуская (тарашкевіца)‎ | български | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | English | فارسی | suomi | français | magyar | italiano | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | 日本語 | norsk bokmål | polski | português | română | slovenščina | svenska | українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Warning sign
This media may be deleted.
Thanks for uploading File:E18-Lysaker_(01).ogv. I notice that the file page either doesn't contain enough information about the license or it contains contradictory information about the license, so the copyright status is unclear.

If you created this file yourself, then you must provide a valid copyright tag. For example, you can tag it with {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} to release it under the multi-license GFDL plus Creative Commons Attribution-ShareAlike All-version license or you can tag it with {{PD-self}} to release it into the public domain. (See Commons:Copyright tags for the full list of license tags that you can use.)

If you did not create the file yourself or if it is a derivative of another work that is possibly subject to copyright protection, then you must specify where you found it (e.g. usually a link to the web page where you got it), you must provide proof that it has a license that is acceptable for Commons (e.g. usually a link to the terms of use for content from that page), and you must add an appropriate license tag. If you did not create the file yourself and the specific source and license information is not available on the web, you must obtain permission through the OTRS system and follow the procedure described there.

Note that any unsourced or improperly licensed files will be deleted one week after they have been marked as lacking proper information, as described in criteria for speedy deletion. If you have uploaded other files, please confirm that you have provided the proper information for those files, too. If you have any questions about licenses please ask at Commons:Village pump/Copyright or see our help pages. Thank you.

Kwj2772 (msg) 17:04, 23 April 2010 (UTC)

Nasjonalbibliotekets cc-by på flickr[edit]

Morn,

jeg har hisset meg litt opp over nasjonalbibliotekets bruk av cc-by lisens på flickr. Når f.eks http://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Bjørnson_blds_01569.jpg får seg påskrevet en cc-by lisens utifra hva nasjonalbiblioteket flagger på flickr er det problematisk.

Utifra opplysningene om bildet - "Dato / Date: 1862 [] Fotograf / Photographer: H. Mathaus (München)." så vil en evt copyright på bildet være tysk, og gitt alder på bildet og fotografers dødelighet - vil bildet være i public domain.

Ved opplasting til flicr (en US server på amerikansk jord) gies Nasjonalbiblioteket anledning til å flagge lisens;


None (All rights reserved)

Attribution-NonCommercial-ShareAlike Creative Commons Attribution-NonCommercial Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Creative Commons Attribution Creative Commons Attribution-ShareAlike Creative Commons Attribution-NoDerivs Creative Commons

Med begrensningen


You should only license photos you own the copyright on.


http://www.flickr.com/people/national_library_of_norway/ har av interesse:


The documents are free to use, if no other exception is expressed. All images that are uploaded to The National Library of Norway’s photostreamon Flickr are in the public domain because the copyright has expired as to Norwegian copyright law, and/or the copyright belongs to the library and has been wavered.

Men. Når et (og mange) public domain bilde gies en cc-by lisens uten at det er rettighetshaver som gjør dette (bildet har ingen rettighetshaver, fysisk eier av bildet har ikke copyright på bildet), så oppstår situasjonen at de tilkjenner seg selv en copyright de ikke har, hvoretter de tilsynelatende generøst gir den ifra seg imot en cc-by.

http://en.wikipedia.org/wiki/Copyfraud mener jeg er beskrivende for den praksis de legger opp til.


Hva er muligheten for å få fjernet cc-by -lisensen på dette bildet? Jeg tror ikke den er gyldig.

Er det riktig å slette bildet? Er det noen mulighet for å stoppe en robot ifra å ta nasjonalbibliotekets påstand om cc-by på alvor?

Jeg har prøvd å snakke med de, http://www.flickr.com/photos/national_library_of_norway/4545457762/in/photostream/ , men de gidder egentlig ikke.

Mvh Vidar


Andrez1 (talk) 20:11, 1 May 2010 (UTC)

Hei, det er et interessant spørsmål du tar opp, og noe som gjelder langt flere tilfeller enn Nasjonalbiblioteket. Jeg foreslår at du derfor tar det opp på commons:village pump, der flere kan delta i diskusjonen. Hilsen --Kjetil_r 13:44, 3 May 2010 (UTC)


Takker, OK. http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Village_pump#National_Library_of_Norway.2C_CC-by_on_Public_Domain_images_on_flickr.


Mvh Vidar

Andrez1 (talk) 23:19, 4 May 2010 (UTC)

Commons:Deletion requests/File:Ole Klementsen.jpg[edit]

Sorry for my stupid message (reverted by myself) on this page. I first thought it was the uploader who closed the DR, not waiting for a normal discussion. It was not, and I am the only dindon de la farce. I hope you will accept my excuses. Regards. --GaAs11671 18:38, 4 May 2010 (UTC)

No problem, we all make mistakes. Face-wink.svg Regards, --Kjetil_r 18:51, 4 May 2010 (UTC)


File tagging File:Sabcat2.png[edit]

Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Hrvatski | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Lietuvių | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk bokmål | Polski | Português | Română | Русский | Sicilianu | Slovenčina | Slovenščina | Svenska | Türkçe | Українська | اردو | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
Warning sign
This media was probably deleted.
Thanks for uploading File:Sabcat2.png. This media is missing permission information. A source is given, but there is no proof that the author or copyright holder agreed to license the file under the given license. Please provide a link to an appropriate webpage with license information, or send an email with copy of a written permission to OTRS (permissions-commons@wikimedia.org). This also applies if you are the author yourself.

Please see this page for more information on how to confirm permission, and Commons:Permission if you would like to understand why we ask for permission when uploading work that is not your own.

The file probably has been deleted. If you sent a permission, try to send it again after 14 days. Do not re-upload. When the OTRS-member processes your mail, the file can be undeleted. Additionally you can request undeletion here, providing a link to the File-page on Commons where it was uploaded ([[:File:Sabcat2.png]]) and the above demanded information in your request.

Masur (talk) 14:13, 10 May 2010 (UTC)

Anmodning om hurtigsletting[edit]

Hei Kjetil! For noen uker siden lastet jeg opp en del bilder for en annen person og først nå har jeg dessverre klart å finne ut hvem som står bak en del av kunstverkene. Har satt inn navn & f./dødsdato etc.på de vi kan beholde. Men det er flere som er relativt nye. :-(

Laget av Viggo Jarl som døde i 1965:

Laget av Knud Nellemose som døde i 1999:

Er det mulig å få dem hurtigslettet? Er veldig lei for det. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 12:48, 2 June 2010 (UTC)

Den er grei, når er bildene slettet. Hilsen Kjetil_r 17:56, 3 June 2010 (UTC)
Tusen takk! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 23:12, 3 June 2010 (UTC)

File:Olav_h_hauge.jpg[edit]

Eit spørsmål om bruk av fotografi til portretteikning. Når eg teiknar portrett finn eg eit høveleg fotografi, gjerne på nettet, tek nokre mål, og så teiknar eg på frihand. Fila File:Olav_h_hauge.jpg har vorte foreslått sletta. Eg er ikkje sikker på om det er fordi eg har brukt nokon annan sit fotografi, eller det vert meint at eg har brukt tekniske hjelpemiddel til å framstille portrettfila. Min engelskkunnskap er ikkje så god eg kan diskutere med slett-forslagsstillaren.--Andrva (talk) 08:41, 21 June 2010 (UTC)

Hei. Poenget til bruker som foreslår det slettet er vel at du skal ha tegnet direkte av et eksisterende fotografi, som faktisk vil være problematisk når det gjelder opphavsretten. Men brukeren som foreslo slettingen bor i Sverige og forstår svensk, så jeg tror du kan foresøke å argumentere på norsk i debatten på Commons:Deletion requests/File:Olav h hauge.jpg. Jeg skal også forsøke å følge litt med på diskusjonen. Hilsen --Kjetil_r 13:53, 22 June 2010 (UTC)

File:Alessandro-Petacchi.jpg[edit]

Har denne livets rett her? Antar det er copyvio, og det vil ikke være første gang for denne brukeren. --Pirker (talk) 19:21, 7 July 2010 (UTC)

Hei, og takk for tipset. Jeg merket denne med «no permission» selv om jeg sikkert kunne ha hurtigslettet den direkte. Hilsen --Kjetil_r 20:36, 7 July 2010 (UTC)


File source is not properly indicated: File:Bayrischer Reichswehrkalender 1920.jpg[edit]

العربية | asturianu | беларуская (тарашкевіца)‎ | català | čeština | dansk | Deutsch | Ελληνικά | English | español | euskara | فارسی | suomi | français | galego | עברית | magyar | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk bokmål | polski | português | português do Brasil | русский | slovenčina | slovenščina | svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
Warning sign
This media may be deleted.
A file that you have uploaded to Wikimedia Commons, File:Bayrischer Reichswehrkalender 1920.jpg, is missing information about where it comes from or who created it, which is needed to verify its copyright status. Please edit the file description and add the missing information, or the file may be deleted.

If you created the content yourself, enter {{own}} as the source. If you did not add a licensing template, you must add one. You may use, for example, {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} or {{Cc-zero}} to release certain rights to your work.

If someone else created the content, or if it is based on someone else's work, the source should be the address to the web page where you found it, the name and ISBN of the book you scanned it from, or similar. You should also name the author, provide verifiable information to show that the content is in the public domain or has been published under a free license by its author, and add an appropriate template identifying the public domain or licensing status, if you have not already done so.

Please add the required information for this and other files you have uploaded before adding more files. If you need assistance, please ask at the help desk. Thank you!

Melanom (talk) 20:26, 3 August 2010 (UTC)

Commons:Deletion requests/File:KulturpalastWarschau.jpg[edit]

Thanks for noticing my oversight here. I was halfway through the DR process when I realized the building was in Poland, so I removed it from the image file, but forgot to delete the subpage.      Jim . . . . Jameslwoodward (talk to me) 17:47, 10 August 2010 (UTC)

John Howard Image[edit]

Hi, File:John howard.jpg is nominated for deletion for missing a source. Regards Hekerui (talk) 10:09, 17 August 2010 (UTC)

Hi. I asked for help at WP:ANI (permalink), and it should be ok now. Regards, --Kjetil_r 15:18, 17 August 2010 (UTC)
That went well :) Hekerui (talk) 21:10, 17 August 2010 (UTC)

Utzon-Frank[edit]

Hei, jeg er blitt henvist til deg av Anne-Sofie. Jeg har lagt opp et bilde hvor kunstneren ikke har har vært død i 70 år, og vil gjerne ha det slettet: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:C8.jpg. Kunne du gjøre noe med det? På forhånd takk og vennlig hilsen Orf3us (talk) 15:20, 13 September 2010 (UTC)

Hei, ser du åpnet en slettingsdiskusjon på Commons:Deletion requests/File:C8.jpg. Da får vi nesten la den gå sin gang. Hilsen --Kjetil_r 22:18, 13 September 2010 (UTC)

Løven og hesten[edit]

Hei Kjetil! Kan du ta en titt på dette bildet og lisensen hun har beskrevet under bildet: Løven og hesten - skulptur fra 1616-1619 hos Eve Andersson Holder det for opplasting til Commons? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 08:40, 23 September 2010 (UTC)

(talk page stalker) Nei, det holder ikke - hun må spesifikt gi tillatelse til kommersiell bruk (ta eventuelt kontakt med henne slik hun foreslår). Ellers, siden statuen er fra 1617, skulle en avbildning av statuen være uproblematisk. Mvh Finn Rindahl (talk) 09:14, 23 September 2010 (UTC)
Hei Finn! Tenkte det nok, men levde i håpet en stund. Ler! Takk skal du ha. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 09:54, 23 September 2010 (UTC)
Ha ha ha – du kan ikke lage en mal ut av «talk page stalker»? Crystal Clear app ksmiletris.png Mvh. --Kjetil_r 07:21, 24 September 2010 (UTC)


Rename, please ;-)[edit]

Hei! Kunne du endre navn på denne filen: Polykarp av CC. Peters Kunstneren er Ferdinand Edvard Ring, som Orf3us ganske riktig har skrevet under. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 11:07, 25 September 2010 (UTC)

Hei, den er grei. Hilsen --Kjetil_r 12:06, 25 September 2010 (UTC)
Takker! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 15:05, 25 September 2010 (UTC)

Hei, ennå en som jeg har rotet til til; det skulle være Irenæus av Lyon, ikke Peter. Kan du rette filen for meg? Mvh. --Orf3us (talk) 16:22, 3 October 2010 (UTC)

Hei, den er nå rettet. Hilsen --Kjetil_r 23:18, 3 October 2010 (UTC)
Tusen takk! Mvh. Orf3us (talk) 05:12, 4 October 2010 (UTC)

Bilder fra Library of Congress[edit]

Hei Kjetil. Hva gjør man for å kunne bruke en tidligere versjon av et bilde? Slik som dette, f.eks: Det Kongelige Teater Flere av bildene som er fra Flickr/Library of Congress er lysnet ganske mye og jeg synes ikke det er noe pent. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 14:51, 3 October 2010 (UTC)

Hei. Det står en «Persistent URL» på bildebeskrivelsessiden der du kan finne den opprinnelige versjonen. Denne kan du laste opp med et nytt filnavn. Hilsen --Kjetil_r 15:02, 3 October 2010 (UTC)

Scrabble[edit]

Kan du ta ein titt på User talk:Knut. Finn meinte du kunne hjelpe. Det viktigste er ikkje å få tak i fila, men å få vite kvifor ho vart sletta. (I wonder why a file was deleted and ask Kjetil to explain it in Norwegian or anyone else to explain it in simple English). --Knut (talk) 18:37, 6 October 2010 (UTC)

Hei, postet en forklaring direkte på brukerdiskusjonssiden din. Hilsen --Kjetil_r 21:20, 6 October 2010 (UTC)

File:Egill_Skallagrímsson_1995-IS-02-00.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Egill_Skallagrímsson_1995-IS-02-00.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Pieter Kuiper (talk) 10:27, 5 November 2010 (UTC)

Brejning Kirke[edit]

Hei! Dette bildet har en skrivefeil i filnavnet: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bregning_%28165693%29.JPG Kunne du endre det til riktig som er Brejning Kirke? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 20:41, 12 November 2010 (UTC)

Hei, er flyttet nå. Hilsen --Kjetil_r 12:52, 13 November 2010 (UTC)
Takk skal du ha! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 14:48, 13 November 2010 (UTC)

Mal[edit]

Plageånden igjen. ;-) Du laget en slik fin mal til meg for lenge siden: Mal Jeg har klart å glemme koden for hvordan jeg skriver den inn i kortformat. Vet du? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 20:54, 16 November 2010 (UTC)

Hei, jeg er litt usikker på hva du mener med kortformat. Hva er det egentlig du vil gjøre? Mvh. --Kjetil_r 15:06, 17 November 2010 (UTC)
Ler... når f.eks.du bruker din egen under bilder, står det Chuck et eller annet. Jeg skriver hele koden for malen og begynner slik: {{{| align="center" style="width:70%; background-color:#e0e0e0; border:2px solid #e0e0e0; padding:5p...osv}} Det jeg vil gjøre er altså å sette inn malen uten å ha med en kvart meter kode. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 19:14, 17 November 2010 (UTC)
Ok ,så det du er ute etter er ganske enkelt å skrive {{User:Anne-Sophie Ofrim/mal}}? Mvh. --Kjetil_r 09:34, 19 November 2010 (UTC)
Jepp. ;-) Ler! Takk! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 10:35, 19 November 2010 (UTC)

Trige Kirke[edit]

Heia Kjetil! Vi har to helt like bilder av Trige Kirke, men det ene brukes ikke, antakelig fordi det har feil filnavn og heter Ølsted kirke. Dette er med riktig filnavn: Trige Kirke og dette med feil: Trige Kirke med filnavn Ølsted Er det ikke bare til å slette det som er ubrukt og feil? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim (talk) 12:55, 12 December 2010 (UTC)

Hei. Ja, det er bare å slette det med feil navn i slike tilfeller. Har gjort det nå. Hilsen --Kjetil_r 13:43, 12 December 2010 (UTC)

User:Dovendjur[edit]

Godkjente bidrag? Røed (talk) 22:09, 18 December 2010 (UTC)

Magnus av Øsel[edit]

Hei, jeg ville gjerne bruke denne filen i en artikkel om Magnus av Øsel, men kan ikke få den til å virke. Kan du hjelpe meg? Mvh. Orf3us (talk) 17:43, 1 January 2011 (UTC)

Hei! Jeg har overført bildet til Commons nå, her er han
Hertsog Magnuse pitsat.jpg
Vennlig hilsen --Anne-Sophie Ofrim (talk) 15:44, 1 February 2011 (UTC)

File:FranzVonHipper.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:FranzVonHipper.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Martin H. (talk) 16:30, 22 February 2011 (UTC)

Bildeproblem[edit]

Hei! Jeg har forsøkt å laste opp et bilde jeg har oversatt, men noe har tilsynelatende gått galt. Bildet vises ikke som det skal, men når jeg klikker på lenken øverst, ser bildet greit ut. Kunne du tatt en kikk på denne, og se om du ser hva som har gått galt?– Cocu (t) 22:59, 16 March 2011 (UTC)

Incorrect info on picture[edit]

Hi, this picture needs to be renamed, and its description needs to be fixed. The description currently says: "Pilestredet i Oslo: Pilestredet studenthus til venstre (Pilestredet 36), Pilestredet 39 til høyre." Problem is, this is a photo looking down Holbergs gate. On the left is Pilestredet Park studenthus (whose address is Pilestredet Park 45, not Pilestredet 36) and to the right is Holbergs gate 1 & 3. Pilestredet Studenthus, which is at Pilestredet 36, isn't visible in this picture. I could change the description, but seeing as the title itself is wrong, I'm hoping an admin can also give it a different, more appropriate name like "Holbergs gate.jpg" or something (it is a very good photo of nearly the entire stretch of Holbergs gate down to Holbergs plass). Thanks! Otebig (talk) 15:09, 25 March 2011 (UTC)

En klovn eller no`[edit]

Hei! Jeg har fått et spørsmål fra Orf3us som har lyst til å bruke dette bildet på nowiki. Jeg er litt usikker på det bildet i forhold til om det kan flyttes til commons, prøvde å bruke oversetterprogram for å lese hva det står under og det ser ut som det har en spesiell lisens med begrenset bruk. Hva tror du? Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (talk) 10:03, 16 June 2011 (UTC)

Hei! Ikke helt lett å si, men siden ikonet i lisensmalen er File:Fair use icon - Movie poster.png vil jeg tippe det ikke er greit å flytte det hit. Mvh. --Kjetil_r 22:52, 18 June 2011 (UTC)
Greit, var som jeg tenkte. Takk skal du ha. Kan du forøvrig se på denne nye bidragsyterens bidrag: Hunter4fun Nesten som stalking. Jeg synes f.eks. lenken h*n har lagt inn på brukersiden sin bør slettes. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (talk) 21:07, 19 June 2011 (UTC)

Deprecated License[edit]

Deutsch | English | Italiano | മലയാളം | Português | +/−


Hello. Thank you for uploading Image:Tyrifjorden map Utøya highlight.png, however the license that you have uploaded it under has been deprecated. Please could you select a new free license that describes the rights of the image correctly? If you are not able to do this, the image will be deleted in 7 days.

For more information on licenses that can be used on Wikimedia Commons, please see Commons:Licensing. If you have any questions, please ask at the village pump. Thank you for your patience and consideration. This is an automatic message by Nikbot.--Filnik 12:20, 23 July 2011 (UTC)

File:Tifo_San_Siro.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Tifo_San_Siro.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

     Jim . . . . Jameslwoodward (talk to me) 12:25, 26 August 2011 (UTC)

Translating templates for thank you and survey of WLM 2011[edit]

Hello Kjetil r, I noticed you created a template for the thank you and survey for Wiki Loves Monuments, but our goal was to do that on Etherpad. With Etherpad we can better follow the things that need to be done. You translated the talkpage message, but you missed the survey itself: http://etherpad.wikimedia.org/WLM-thankyou-survey-no Also the talkpage message isn't complete yet. It still needs a link [LINK] to no-wiki where beginners can go to. And about the second link: which word(s) should be linked to the survey? Also for this template group, the header is missing. So my question is, please go to http://etherpad.wikimedia.org/WLM-thankyou-survey-no and translate everything there? Thank you! Greetings - Romaine (talk) 19:09, 4 October 2011 (UTC)

Wiki Loves Monuments 2011 has finished[edit]

Logo Wiki Loves Monuments 2011 català | dansk | Deutsch | English | Esperanto | español | eesti | français | galego | magyar | Lëtzebuergesch | Nederlands | norsk nynorsk | norsk bokmål | polski | português | română | русский | svenska | +/−

Dear Kjetil r,

Thank you for contributing to Wiki Loves Monuments and sharing your pictures with the whole world. You are very welcome to keep uploading images, even though you can't win prizes any longer. To get started on editing relevant Wikipedia articles, click here for more information and help.
You can find all uploaded pictures in our central media collection Wikimedia Commons. Many photos are already used in Wikipedia. The contest was very successful with more than 165,000 images submitted throughout Europe. To make future contests even more successful, we would like to invite you to share your experiences with us in this survey.

Kind regards,
the Wiki Loves Monuments team

Map of participating countries of Wiki Loves Monuments 2011
Message delivered by Lucia Bot in 22:44, 17 October 2011 (UTC)

A picture approved by you[edit]

A picture approved by you, File:Indiadem.jpg, is a candidate for a rotation template on the English Wikipedia India page. The Flickr link and author name provided in the permission data, however, are marked "private." Perhaps at one time it wasn't private. Can such a picture still considered to be approved and permitted on Wikipedia? (I should add that I personally have always been a little suspicious of this picture.) Regards, Fowler&fowler (talk) 15:11, 24 October 2011 (UTC)

Hi, aren't changed privacy settings and changed licenses at Flickr the reason we use the {{flickrreview}} system? I can't remember File:Indiadem.jpg specifically, but I always take great care when reviewing Flickr images. I am thus pretty sure that the picture had a valid free license back in 2007. I don't see any reason why it shouldn't be allowed on Wikipedia. Regards, --Kjetil_r 21:42, 24 October 2011 (UTC)
Thanks very much for your prompt reply! Fowler&fowler (talk) 05:35, 25 October 2011 (UTC)

Template:Self-photographed[edit]

Hi Kjetil. Are you sure that Eget/Eige foto is not understood in the sense of “I possess this photograph” rather than “I took this picture myself”? --Leyo 22:57, 6 March 2012 (UTC)

Hi. You are right, «eget foto» can be misundertood. I thus changed it to «Selv-fotografert» (which corresponds to German «Selbst fotografiert»). Regards, Kjetil_r 22:50, 16 April 2012 (UTC)
Thank you. The Swedish and Norwegian translations are easily understandable for me in this case. :-) --Leyo 22:59, 16 April 2012 (UTC)

Dronning Maud Lands flagg[edit]

Hei. Eg har litt vanskar med eit fantasiflagg som blir framstilt som det uoffisielle flagget til DML. Commons:Deletion requests/File:Flag of QueenMaud Land (unofficial).JPG Eg er så lite på Commons at eg stangar litt i veggen no. Det er kanskje lov å legge ut slikt på Commons, men eg meiner bestemt at det blir feil å spre feilaktig informasjon på denne måten. Portugisisk wikipedia brukte fila på alle DML relaterte artiklar, så dette kan spre seg fort. På same tid har fila ukjent reelt opphav og copyright. Kan du sjå på denne óg? Inge (talk) 21:47, 14 April 2012 (UTC)

Jeg har nå «stemt» for sletting. Jeg synes ikke slike filer tifører noe positivt; heller tvert imot. Hilsen --Kjetil_r 22:47, 16 April 2012 (UTC)

File:Tight security over Munch's 'Skrik'.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Tight security over Munch's 'Skrik'.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Saibo (Δ) 22:54, 3 May 2012 (UTC)

Bruk av copyrighted bilde[edit]

Hei Kjetil

Jeg er interessert i å bruke ditt bilde av Ris Kirke til en plakat. Litt usikker på hvordan ellers å kontakte deg så jeg prøver å sende en melding her. Jeg er med i et kor som øver i Ris Kirke og skal ha konsert der om ikke lenge, vi tenkte i den forbindelse å bruke et bilde av kirken på plakaten. det jeg lurte på er, hvordan copyrighten fungerer i forhold til distribusjon av plakat.

Jeg har endret bilde slik at det er i svart hvitt, for å gjøre teksten mer leselig. I forhold til lisensen skal jeg da referere til deg som har tatt bilde, og referere til selve lisensen. Det blir litt rotete med en lite lisens ikon på plakaten så spørsmålet mitt er vel om det er nok å bare skrive copyright kjetil ree?

mvh silje w

Hei Silje, og flott at du spør når du er usikker. Du står fritt til å bruke bildet på plakaten så lenge du skriver «Foto: Kjetil Ree». Hilsenj Kjetil_r 21:27, 14 May 2012 (UTC)

deletion on wiki EO[edit]

Hi, I saw that you added EO to your Babel. I found this picture taken by me on Wiki EO (http://eo.wikipedia.org/wiki/Dosiero:Wasserm%C3%BChle_von_Melbeck.jpg) which is avalible on wiki commons (File:Wassermühle von Melbeck.jpg). I added an deletion request to this site a couple of weeks ago, because I want that only the version on commons is used, because on the filecopy on EO there are some private information linked within the version log (website links). Can you may speed up this process ?--Flor!an (talk) 16:00, 19 May 2012 (UTC)

Hi. Sorry, but I'm not familiar with the deletion process on the Esperanto Wikipedia. You should find an eo.wiki admin who speaks Engish or German and ask him for help; there seems to be multiple users at eo:Vikipedio:Administrantoj#Nunaj_administrantoj who can assist you. Best regards, Kjetil_r 22:11, 19 May 2012 (UTC)
Ok thank you very much for the link it is a big help --Flor!an (talk) 15:17, 20 May 2012 (UTC)

Sletting av tomme kategorier[edit]

Hei Kjetil, jeg har kommet over to tomme kategorier: Category:Players of Sandnes ULF og Category:Players of Hønefoss ballklubb. Jeg gjorde et forsøk på å finne malen som varsler om eventuell hurtigsletting av tomme kategorier, men fant den dessverre ikke i farten. Har du anledning til å slette disse? På forhånd takk! Mvh beagle84 (talk) 10:13, 23 May 2012 (UTC)

Du tenker på {{Speedydelete}} kanskje? Jeg har slettet disse to kategoriene nå. Hilsen --Kjetil_r 13:07, 26 May 2012 (UTC)
Ja. Takk skal du ha. beagle84 (talk) 07:02, 29 May 2012 (UTC)

De-adminship warning[edit]

This talk page in other languages:

Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | 한국어 | മലയാളം | português | português do Brasil | +/−

Dear Kjetil r/arkiv6. I am writing to you to inform you that you are in danger of losing your adminship on Commons because of your inactivity in the past six months.

If you want to keep your adminship, you need both to sign at the current inactivity run page within 30 days of today's date, and also to make at least five further admin actions in the following six months. Anyone who does not do so will automatically lose administrator rights.

You can read the de-admin policy at Commons:Administrators/De-adminship.

Thank you, OdderBot (talk) 11:08, 17 August 2012 (UTC)

File:Thorvald Meyers gate 19 - 2011-09-25 at 13-37-48.jpg[edit]

Hei, driver og legger inn bilder i WLM-listene. Lurte i den forbindelse litt på om dette bildet er knyttet til riktig «monument». Det står at bildet er av Thorvald Meyers gate 19, mens den tilknyttede oppføringen i kulturminnesøk sier Thorvald Meyers gate 17. – Danmichaelo (δ) 12:28, 1 September 2012 (UTC)

Hei, det har du åpenbart rett i. Godt observert! Jeg har nå rettet IDen. Hilsen Kjetil_r 20:26, 3 September 2012 (UTC)


File:Babar1.jpg[edit]

Commons-emblem-issue.svg File:Babar1.jpg has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry.

If you created this file, please note that the fact that it has been proposed for deletion does not necessarily mean that we do not value your kind contribution. It simply means that one person believes that there is some specific problem with it, such as a copyright issue.
Please remember to respond to and – if appropriate – contradict the arguments supporting deletion. Arguments which focus on the nominator will not affect the result of the nomination. Thank you!


Afrikaans | العربية | বাংলা | Беларуская (тарашкевіца)‎ | Català | Čeština | Dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | فارسی | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | Bahasa Indonesia | Íslenska | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk bokmål | Occitan | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Shqip | Српски / srpski | Svenska | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Magog the Ogre (talk) (contribs) 22:55, 1 October 2012 (UTC)Afrikaans | беларуская | беларуская (тарашкевіца)‎ | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | English | español | eesti | français | עברית | हिन्दी | italiano | Lëtzebuergesch | മലയാളം | Nederlands | norsk bokmål | norsk nynorsk | polski | română | русский | српски (ћирилица)‎ | srpski (latinica)‎ | slovenčina | svenska | Kiswahili | தமிழ் | తెలుగు | Tagalog | українська | +/−

Thank you for participating in Wiki Loves Monuments 2012!

Dear Kjetil r,
Thank you for contributing to Wiki Loves Monuments 2012, and for sharing your pictures with the whole world!

Thanks to the participation of people like you, the contest gathered more than 350,000 pictures of cultural heritage objects from 36 countries around the world, becoming the largest photography competition to have ever taken place.

You can find all your pictures in your upload log, and are of course very welcome to keep uploading images and help develop Wikimedia Commons, even though you will not be able to win more prizes (just yet).

If you'd like to start editing relevant Wikipedia articles and share your knowledge with other people, please go to the Wikipedia Welcome page for more information, guidance, and help.

To make future contests even more successful than this year, we would like to invite you to share your experiences with us in a short survey. Please fill in this short survey in your own language, and help us learn what you liked and didn't like about Wiki Loves Monuments 2012.

Kind regards,
the Wiki Loves Monuments team

Wiki Loves Monuments logo
Message delivered by the Wiki Loves Monuments 2012 notification system on 12:47, 27 October 2012 (UTC)

Anders Behring Breifick[edit]

Hei! Kunne du slette denne helt unødvendige omdirigeringen som ble laget av en IP i sommer? http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Anders_Behring_Breifick Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (talk) 13:42, 12 December 2012 (UTC)

Category:Players_of_Helsingborg[edit]

Froztbyte (talk) 14:15, 25 December 2012 (UTC)