User talk:Madboy74

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Albrecht Dürer[edit]

Wapen van Albrecht Duerer.jpg

(EN) If you ever have the time, could you perhaps try your hand at the Coat of Arms of Albrecht Dürer? His family was originally Hungarian (Ajtósi -> Dürer), so it fits into your repertoire. Colours: 1 & 2.
(HU - Google Translate) Ha valaha is az idő, lehet, talán próbálja meg a kezét a címere Albrecht Dürer? Családja eredetileg magyar (Ajtósi -> Dürer), így illeszkedik a repertoár. Színek: 1 & 2.
Lemmens, Tom (talk) 11:51, 16 October 2013 (UTC)

Hi,
I know this coat of arms. Not easy, but I will do it.
Bye: Madboy74 (talk)
Köszönöm! Lemmens, Tom (talk) 15:22, 16 October 2013 (UTC)

A barnstar for you![edit]

Graphic Designer Barnstar Hires.png The Graphic Designer's Barnstar
Nagyon szépek a munkáid! :O Professor Oogway (talk) 21:15, 10 November 2014 (UTC)
Köszönöm szépen!

Címerek[edit]

Heló! Nagyon tetszenek a munkáid. És régóta keresem azt az embert aki ezeket a szépen kidolgozott régi címereket helyreállítva felteszi. :) Még egyszer gratulálok! Had kérdezzem meg tőled, hogy mivel készíted őket? Én személy szerint rajongok a heraldikáért, és szívesen kipróbálnám. :) Professor Oogway (talk)

Helló!
Köszönöm az elismerésedet, ki is teszem a felhasználói oldalamra. :)
Az Inkscape nevű programot használom. Linux alatt ez az egyetlen használható alternatíva, egy plusz ok mellette azon kívül, hogy jó kis program. Sajnos a stabil változat még a régi megjelenítési módot használja, ezért fájdalmasan lassú, viszont a fejlesztői változat már a Cairo-t használja, ami látványosan gyorsabb. Cserébe viszont tartalmaz időnként bosszantó hibákat és egyéb meglepetéseket.
Lesz még bőven címer, mert szedtem össze sok anyagot, csak előtte a régiekre nézek rá. Nagyjából egy hónapja új palettát vezettem be, és szeretném egységesíteni a munkáimat, ráadásul a régi nem túl szép képeket még átdolgozom. Tervben van még sok jelentős magyar nagyváros és megye címer is.


Üdv újra! Letöltöttem az Inkscape programot. Sajnos nem vagyok egy nagy számtech zseni. Magyar nyelvű... De nem igazán értem a működését. Bemásoltam egy relatív rossz minőségű címert. Ami még azért jól kivehető. Elkezdtem körberajzolni, de úgy nem az igazi. Kérhetnék valamilyen formába egy kis segítséget? Professor Oogway (talk)


Helló!
A Youtube tele van Inkscape oktató videóval, de elkészült egy kiváló magyar nyelvű könyv is, amit innen le is tölthetsz: http://inkscape.hu/letoltesek/
Sajnálatos módon vektorban rajzolni elég komplikált és sok tanulást igényel, de ha beletanulsz, hatékony programot birtokolhatsz - ingyen. Nincs mese, meg kell ismerni, másként elmaradnak az eredmények és nem fogsz boldogulni vele vagy feleslegesen sok idő alatt készítesz el egy munkát. A bitképet nem érdemes vektorossá konvertálni, mert abból jó ritkán sült még ki. Neki kell állni és akkurátusan az elejétől kidolgozni. Ez néha pokoli munka, de megéri. Néhány képem például két-három hét alatt készült el :)
Sok sikert! Ha kérdésed van megpróbálok segíteni, de én se vagyok prof még benne.
Üdv: Madboy74 (talk) 18:38, 12 November 2014 (UTC)

Nyitra vármegye[edit]

Helló! Fantasztikusan szépek a címereid. Sokakhoz hasonlóan én is egy kéréssel fordulok hozzád, ha időd engedi, el tudnád esetleg készíteni Nyitra vármegye címerének svg változatát is? Komárom vármegye.svg Komárom vármegyéét elkészítettem (bár ennek minősége elmarad a te címereid mögött), Nyitrával azonban nem boldogultam eddig. Itt vannak hozzá források: Nitra coatofarms.jpg, [1] és a címer egy kicsit eldegenerált változata a Erb Nitrianskeho samosprávneho kraja.jpg. Előre is köszönöm. Üdv, Poganyp (talk) 12:28, 15 January 2015 (UTC)

Helló!
Kösz az elismerést! Megoldjuk, mert már szedtem össze pár vármegyés anyagot és amúgy is hazudtam már egy Zemplén Vármegye címert, amit nagyon esedékes már megcsinálnom. Akkor egyben megrajzolom őket. Ha kész, jelzem. Esetleg cserében kérnék annyit, hogy egy szlovák nyelvű felhasználói oldalt is csinálnék, amiben erősen segítségre szorulok nyelvtudás híján.
Üdv: Madboy74 (talk) 13:16, 15 January 2015 (UTC)
Helló!
A szlovák fordítás nem jelent gondot, csak kérlek pontosítsd, hogy mi az elképzelésed.
Üdv: Poganyp (talk) 07:12, 17 January 2015 (UTC)
Helló!
„Jobb későn, mint soha!“ - tartja a mondás :)
Elkészült Nyitra vármegye címere Coa Hungary County Nyitra (history).svg és majd nemsokára Komáromé is követni fogja. Bocs a késésért, de kevés a szabadidőm.
Üdv: Madboy74 (talk) 13:38, 6 September 2015 (UTC)
Szia! Nagyon szép lett, köszönöm. Poganyp (talk) 22:09, 23 September 2015 (UTC)
A már meglévőt nem volna nehéz átalakítani, így adná magát a lehetőség, hogy megcsináljam belóle a jelenlegi Nyitra címert. Jó volna hozzá egy leírás, hogy korrekt legyen és ne tudjon senki belekötni a hitelességébe. Tudnál benne segíteni? Madboy74 (talk) 09:29, 24 September 2015 (UTC)
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz? Nyitra városnák címerére? Ez itt található Nyitra. Ha a megye címerében nem vagy biztos, akkor utánanézve az alábbi leírásokat találtam. Meg kell jegyeznem, hogy ahogyan Pandula Attila is megemlíti a Turulban egyik cikkében a vármegyei címerek kutatása egy-két kivételtől eltekintve nagyon elhanyagolt terület. Én jómagam pedig nem vagyok heraldikus.
Nyitra vármegye: Kék mezejű pajzs zöld talaján egy barna kucsmás, vörös zekés, kék nadrágos, sárga csizmás kun harcos fekszik hanyatt, jobbjában ezüst nyílvesszővel, baljában barna íjjával védekezőn. Szent László király jobbra fordulva, talpig páncélban, a Szent Koronával a fején, jobbjával barna nyelű, ezüst csatabárdjával sújtásra emelve az elbukott kun harcosra tapos, baljával Magyarország címeres pajzsára támaszkodva. A teljes címerben a pajzs élén arany szegélyezésű, nyakékes, pántos tornasisak nyugszik háromlombos, ékköves, sisakkoronával, kék-arany és vörös-ezüst sisaktakarókkal. A nagycímerben ez az utóbbi részlet (színezés) nem helyes az eredeti ábra szerint, inkább így kellene kinéznie: [2]. Egy másik leírás szerint: A reneszánsz, csücskös talpú pajzs mezejében, páncélban Szent László király jobb lábát ráhelyezi a legyőzött, előtte fekvő „kun” (besenyő) testére, és a jobb kezében lévő csatabárdot sújtásra emeli. A király fején a magyar királyi korona látható, bal kezével, Magyarország címerével díszített csücskös talpú pajzsot tart, oldalán lovagi kardot visel. A címerkép összefüggésbe hozható Szent László legendájával, miszerint a király Nyitrán halt meg 1095-ben. A pajzson nyakékes, pántos sisak nyugszik, amit nyitott, rubinnal és zafírral kirakott levélkorona díszít. A címerpajzsot jobbról és balról egyaránt sisaktakaró díszíti. Véleményem alapján azonban úgy is maradhat, ahogyan eredetileg volt rajzolva a második leírásból, ami a MOL Magyar Kancelláriai Levéltár – Királyi Könyv, Liber Regius A 57 – 66. kötet – 744. p. és Kancelláriai iratok A 39 – 1838, 14.821. szám alatt található nem következik, hogy a zafír (kék) színezésnek arannyal kombinálva kell megjelennie.
Komárom vármegye címere esetében: Arany mezőben, zöld talajon talpig páncélba öltözött, vörös deréköves (ez az én címeremből is kimaradt), kék tollforgós vitéz, kivont kardját egy ágaskodva rátámadó fekete medvére emeli. A pajzson félig jobbra fordított, vörössel bélelt, arany nyakláncos, pántos tornasisakkal, azon háromlombos sisakkoronával, amelyből a pajzsbeli vitéz emelkedik ki karddal a kezében. Sisaktartói: kék-arany, vörös-ezüst. Bár ez elég kicsi kép, de itt látható, miről van szó: [3] Egy másik leírás: A csücskös talpú pajzs mezejében sík talajon páncélos vitéz a felemelt jobb kezében lévő karddal éppen lesújtani készül az őt megtámadó, hátsó lábaira álló medvére. A címerpajzsra féljobbra fordított, nyakékes, pántos sisakot helyeztek, amelynek igazgyöngyökkel, rubinnal és zafírral berakott, nyitott levélkoronájából a pajzs címerképével megegyező növekvő vitéz emelkedik ki, kardját felemelve. A címerpajzsot jobbról és balról egyaránt sisaktakaró díszíti. Remélem ez segít és valami ilyesmire gondoltál. Poganyp (talk) 22:32, 27 September 2015 (UTC)
Igazából erre gondoltam: Erb Nitrianskeho samosprávneho kraja.jpg Az általam készített Nyitra v.m. címert alakítanám át erre. A színek láthatóan markánsan különböznek és ahogy nézem, töröknek tűnik a legyőzött harcos is. Az sem kizárt, hogy a címer megrajzolójának a fantáziája lódult meg ás a címerleírás helyes, mert ilyen mifelénk is van az önkormányzati címerekkel. Ennek a leírását szerettem volna elkérni és az alapján megcsinálni az én verziómat, hogy ne köthessen bele senki. Azt mondjuk sejtem, hogy odaát nem a magyar címert fogják használni, szóval azt le kell majd cserélni a pajzsról, a képen láthatóra.
Köszönöm a részletes leírást! Az egyiket már be is raktam a képleírásba. Komáromé is nagyon jól jött, mert volt benne újdonság a részemre. Sajnos a pici kis címerekből elég nehéz kihámozni a lényeget. Madboy74 (talk) 08:03, 28 September 2015 (UTC)


Értem, ez a címer a Nyitrai Magasabb Területi Egység (szlovákul vyšší územný celok, betűszóval VÚC) címere. A helyes elnevezéssel is probléma van, ugyanis a jogi nyelvben használható a "Nitriansky samosprávny kraj" az előzőnél nem kevésbé furcsa kifejezés is (magyarul kb.: Nyitrai Önkormányzati Kerület és nem Nyitrai Kerületi Önkormányzat) és a hivatalos iratokon általában ez utóbbi jelenik meg. Mivel a kerületeket 2007. október 1-jétől megszüntették, ezért ez az elnevezés is eléggé furcsa. Az ilyen kreált elnevezéseknek az az oka, hogy a szlovák politika nem akarta hivatalosan felvállalni sem a csehszlovák kerületi berendezkedés folytatását (amit megszüntettek) és különösen nem a magyar királyságbeli (vár)megyerendszert (a szlovák nyelvben nincs külön szó a vármegyére és megyére) és ezzel el is fogytak a megfelelő szavak [4]. A gyakorlatban azonban a szlovákiai magyarok között a rövidebb és praktikusabb megye elnevezés terjedt el, olyan általánosan, hogy ezt a hivatalos szervek is átvették, ha elvétve magyar nyelven kommunikálnak pl. a hasonlóan furcsa nevű "Megyei visszhang" folyóirat esetében is [5]. Egyébként az eredeti szlovák elnevezések sem hangzanak túlzottan jól, így a beszélt nyelvben szlovákul is a župa (megye) szót használják - pl. a televíziós riportokban még a politikusok is (erre most nem tudok hivatkozást találni). Ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy milyen zavar is van az államigazgatás terminológiájában Szlovákiában. A címer esete hasonló. Egyszerűen olyan címert igyekeztek létrehozni, aminek ugyan van történelmi eredete, de minden magyar jelképtől mentes, így távolították el a magyar címerpajzsot László király kezéből (más kérdés az, hogy a magyar kiscímer még László király idejében ilyen formában nem létezett). Illetve így lett a kun vitézből ilyen "törökös" forma. Ugyan a Nyitrai VÚC oldalán elismerik, hogy a jelkép László király legendájának egy részletét ábrázolja (ahol a kun vitéz is szerepel - szlovákul "Kumán"), ugyanakkor hallottam már egy olyan elgondolást is, nevezetesen azt, hogy a címeren Svätopluk fejedelem egy magyar vitézre sújt le. Ezt természetesen azután a magyar szélsőjobb kicsit fel is fújta (a szlovákok nagy részét szerintem egyáltalán nem izgatja a címertan és ez a szlovákiai modern címerek minőségén egyébként meg is látszik). Azoknak, akik így gondolkodtak valószínűleg Matúš Kučera szlovák "történész" messzemenő kitalált ideológiája alapoztak a magyar (szerintük szlovák) kettős keresztről. Nevezetesen hogy a kettős keresztet Cirill-Metód hozta a Nagymorva Birodalomba és Svätopluktól jutott a lotaringiai Arnulf fiához Zuentibolchhoz vagy Zwentibaldhoz (ez a név szintén a Svätopluk név frank változata). Így keletkezett Kučera szerint a lotariginiai kettőskereszt (pl. M. Kučera: State a články k slovenskému stredoveku, Bratislava 2012, de korábbi munkákban is feltűnik ez az elmélet). Meg kell jegyeznem, hogy a Matica Slovenská szervezete ezen címerpajzsba nagyon ködösen szintén belemagyarázza Svätopluk kettős keresztjét, amit Nyitra városának a címeréből vezet le (amiben szintén Szent László keze tartja a némiképp módosított kettős keresztes zászlót) [6]. Ez a típusú magyar címer eltüntetése nemcsak a Nyitra megyei, de a Besztercebánya megyei címerben is megjelenik, ahol az egyik mező Nógrád megye címerére hajaz, csak a vitéz itt sem a magyar, hanem a kettős keresztes címert tartja (a címereket épületek homlokzatán is kijavították, de még ebben sem voltak következetesek: a nyitrai megyeházán és a losonci könyvtár épületén nem erre a piros mezőben fehér kettős keresztre, hanem a szlovák állami címerre cserélték ki - vagyis a kettős kereszt alá betettek még egy kék hármas halmot). Szerencsére mára a szlovák wikipédián sem adnak hitelt az ilyen nagyon elvetemült véleményeknek, ahogyan néhány blogíró is igen kritikusan szólal meg ezek ellen ([7]). Azonban a mindennapi életben népszerűek az utóbbi elgondolások (pl. iskolai beszámolónak készült: [8], érdekes blog diszkussziók: [9]). Elnézést, hogy ilyen bő lére eresztettem, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy milyen előzményei voltak ennek a címernek és miért is lett olyan, amilyen. Szóval a címer leírása a Nyitrai VÚC 6/2003-as rendelete alapján (magyarra fordítva) [10]:
Kék pajzsban, zöld mezőn aranyba öltözött kun fekszik. Felemelt bal karjában arany íjat/nyilat tart, a jobb könyökére támaszkodva (itt szerintem elrontották a leírást: so strieborným štítom (pajzssal) helyett so strieborným šípom (nyílheggyel)) ezüst nyílheggyel. Fölötte jobb lábbal rajta álló aranyhajú, arany szakállú lovag, arany zárt koronával koronázva, nyakán arany lánccal, ezüst páncélba öltözve vörös (piros) csipkézett szoknyában, arany övön függő arany karddal. Felemelt jobbján ezüst harci fejszével, arany markolattal, balját ezüst kettős kereszttel díszített háromcsúcsos vörös pajzson támasztva. Poganyp (talk) 18:24, 30 September 2015 (UTC)
Köszönöm az igen alapos választ!
Szándékaim szerint több nyugat-európai címert nem rajzolnék a szükségestől, hanem inkább főleg a hazaiakra és a környékbeliekre helyezném a hangsúlyt. Részben azért, mert a történelmi szálak jobban kötnek minket, részben meg azért, mert stílusban közelebb vannak a honiakhoz, mint bármelyik angol vagy francia címer, ráadásul azokra igen sok rajzoló állt már rá. Most viszont kicsit tanácstalan vagyok, hogy váglak-e bele az átalakításba. Ha azt mondod, hogy van értelme, akkor megcsinálom, használják egészséggel, még akkor is, ha kiherélik az eredetit. Nem igazán értem őket teljesen. Mi se rajongtunk az osztrákokért túlságosan, a történelmünk elég sokáig volt fájóan közös. Ennek ellenére nem próbáljuk meg nyomtalanul eltüntetni ezt az időszakot, hanem elfogadjuk, mint tényt.
Komárom pajzsa már kész. Most már csak lelki erőre és anyagra van szükségem, hogy kiszenvedjem a többit is. Jó összetett, lesz vele munka, de kidolgozom, amennyire csak lehet.
Üdv: Madboy74 (talk) 20:37, 30 September 2015 (UTC)
Az indokok bonyolultak, véleményem szerint az első világháború utáni rendezés eredményei (vagyis a szlovákok ennyire erőteljes magyarellenessége nem a Magyar Királyság idejében, hanem nagyrészt azután alakult ki), ez azonban szintén egy hosszabb diskurzus lenne. Ha a véleményemet kérdezed, én óvatosan járnék el a mai szlovák címerek esetében. Ennek oka a szlovák törvénykönyv 369/1990 Zb. a települési rendezésről szóló törvényének § 1b -a, mely a települések címerhasználatát a település engedélyéhez köti (ez csak a településcímerekre vonatkozik). A megye címerre nem vonatkozik külön jogszabály, így az szabadon használható/módosítható. Egy időben a szlovák wikin elég erőteljes kampány volt, hogy az engedély nélküli címereket töröljék. Az oldalakon egyébként gyakran van utalás az engedélyre pl. itt Bajcs. Ha bármi jelét látod az engedélynek (ezek többnyire szlovákul lesznek), akkor nyugodtan vektorizálhatod a címert. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy valaki később törölteti. Ha kérdésed lenne továbbra is bátran fordulj hozzám. Poganyp (talk) 22:14, 1 October 2015 (UTC)
Kicsit elbizonytalanítottál. Nem gond, van elég sok magyar címer, most azokkal kell foglalkoznom. Többek között az összes vármegye címert szeretném megrajzolni és az elég sok időt vesz el tőlem. Ha esetleg úgy adódik, akkor a szlovák címereket is vektorizálom. Ha van további igényed, szólj. Ha nem is rövid idő alatt, de igyekszek minden kérést teljesíteni. Madboy74 (talk) 07:42, 12 October 2015 (UTC)

Gudenus[edit]

Még mindig elismerésem! Sajnos nem sikerült elsajátítanom a technikát. Pedig már a GIMP-el is próbálkoztam. A segítségedet szeretném kérni egy kedves barátom a báró Gudenus család tagja. http://bernathfalvi.hu/images/tervek_retusalasok_szerkesztesek/szerk_gudenus_cimer_500.jpg Ezen az oldalon a családi címerük van. Egyébként is kellhet a wikipédiára. Feltudnád javítani? --Professor Oogway (talk) 13:59, 2 August 2015 (UTC)

Köszönöm az elismerést!
Az a helyzet, hogy most az összes létező vármegye címert kell megrajzolnom, amihez még egy laptopot is kaptam kölcsön, szóval illik érte valamit nyújtanom. Ha azzal megvagyok, akkor megoldható. Annyi a gondom csak, hogy ez a címer egy-két ember örömét fogja csak szolgálni, a munka viszont sok lesz vele. Ilyen esetekben némi anyagi juttatást el szoktam kérni, mert 5-7 napom simán rámenne. Sajnos meglévőkből nem tudom simán összehozni, pedig az nagyban lecsökkentené az egész procedúrát egy-két órára. Két-három hónap múlva térjünk rá újra. Addigra talán befejezem a mostani címereket és lehet a vármegye projektből is összejön néhány hiányzó láncszem. Madboy74 (talk) 18:48, 2 August 2015 (UTC)

Software used to create heraldic armories[edit]

Hi,

My name's Laszlo and i participate to french wikipedia. I saw your job about armories reproduction : awesome job! I would like to know what is the software you use to do that ? I should be very interesting to create a new one which is a mix between this one (for the global design i) and this one (for wings).

Thanks for your answer!

Laszlo (talk) 13:23, 11 October 2015 (UTC)

Hi Laszlo,
I use the inkscape for my all works. I have Linux and there isn't better on that platform. I think, the Illustrator is the best but the Inkscape is enough for drawing coat of arms. Unfortunately the Inkscape not bugfree not fast too and sometimes makes large SVG files. Bye, Madboy74 (talk) 07:34, 12 October 2015 (UTC)
Hi Madboy74,
Coa of Toth family
Thanks! I tried yesterday night inkscape, following Wikipedia FR internal procedure. Not so different as photoshop w/ layer system so first use was cool. I've downloaded some of your SVG files : so glad to learn that this file format include layers (like a PSD file, not as JPEG as I imagined until now). So, copy/paste etc.. and this is "my" first job. By the way, do you want to be credited into the file description ? Ain't got no problem w/ that, if you want.
Many thanks! Laszlo (talk) 08:53, 12 October 2015 (UTC)
Your work is correct. If possible, the Tóth is better instead Toth. Tóth is a frequent familyname in Hungary. It means - Slovakian.
I have reworked my coat of arms. Nowtime i use this Coa Hungary Town Nádudvar.svg helmet and I have changed the color palette.
You can get the star for example from this crest: Coa Hungary Town Hidas.svg. Madboy74 (talk) 11:34, 12 October 2015 (UTC)
You're a real artist! Face-smile.svg
I will update my coa next days. Laszlo (talk) 14:12, 12 October 2015 (UTC)
Done. Excepted for the name of the file. Not sure that is possible to change it after first upload. Whatever, I change the name orthograph in the description. thanks! Laszlo (talk) 10:20, 14 October 2015 (UTC)
It's good. When you put the border from the shadow of the hills that's will better. Madboy74 (talk) 11:16, 14 October 2015 (UTC)
Hi, what do you mean when you say "put the border from the shadow of the hills" ? the last hill's shadow in the right that is not collapsed to the right bottom border ? Laszlo (talk) 15:18, 15 October 2015 (UTC)
See Coa Hungary Town Hidas.svg here. there isn't black border of the shadows on the hill. In the Inkscape pick the object and shift + click the on the empty colour in the palette. Madboy74 (talk) 18:04, 15 October 2015 (UTC)
Done (line and filename correction)! Thanks! Laszlo (talk) 12:07, 19 October 2015 (UTC)

Várallyay Coat of Arms[edit]

Hello. Recently a friend of mine pointed out that tinctures you used in this coat of arms are not entirely OK. From the comparison with the original grant, the hammer should be Or, while the testicles and penis should be Sable. Also, the penis doesn't seem to be erect ;) Regards. Avalokitesvara (talk) 12:25, 21 October 2015 (UTC)

Hi! I have found a source and I made the vector version. For example: [11], [12] and [13]
You can find the latin version here: [14]
I think, the penis was silver on the coat of arms so it's changed to black in the centuries. The hammer maybe gold. If you can translate the Latin version or you can find a better source, I will make it. Bye: Madboy74 (talk) 12:50, 21 October 2015 (UTC)
  • Hello, thank you for the reply. Unfortunately, the Latin blazon does not specify the tinctures of charges. I think because of this both horse's member and the hammer should be "natural". The hammer is described as "wooden" if I am not mistaken. I would say that the scan is more reliable than these other sources you mention. You may be right about silver paint becoming black, but you may also be wrong. The header of the grant seems to be golden letters with some silver, but I am not 100% sure: [15]. Anyway I will inform you if I find anything new. Regards Avalokitesvara (talk) 13:44, 21 October 2015 (UTC)
    • A friend of mine performed colour analysis on the scan, the result is here. It would seem that the member is dark brown with dark reddish head. Regards Avalokitesvara (talk) 10:51, 22 October 2015 (UTC)
I have written this problem to an expert. He told me: The hammer is wood colored the "tool" was silver so it's changed to dark. In the future I will redraw totally. Bye, Madboy74 (talk) 12:26, 22 October 2015 (UTC)

Coa_Illustration_Cross_Voluted_v2.svg[edit]

Português: Paz e bem!

Peço desculpas, removi por engano teu nome. Eu fiz uma obra derivada e no processo de identificar-te como autor do original, sem querer apaguei teu nome. Já recoloquei teu nome. Obra derivada:

Listel.svg

Eugenio Hansen, OFS (talk) 08:49, 21 November 2015 (UTC)