User talk:Quimpuig12

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Welcome to Wikimedia Commons, Quimpuig12!

-- Wikimedia Commons Welcome (talk) 11:18, 26 June 2014 (UTC)

Capçaleres de categories de monuments a Commons[edit]

Hola, Quimpuig12: He arreglat el text de Category:Cal Feliu (Puig-reig). Observa que hi he posat les coordenades (és important) i el nom amb l'enllaç a la pàgina que has creat a la Wikipèdia. Sería bo que t'acostumessis a fer-ho en les categories que creis per deixar més arrodonida la bona tasca que estàs fent.--Isidre blanc (talk) 07:15, 21 September 2014 (UTC)

Gràcies, Isidre blanc. Hi ha alguns aspectes que encara se m'escapen i s'agraeix el guiatge. --Quimpuig12 (talk) 08:05, 21 September 2014 (UTC)
Ho fas molt be, Quimpuig12. Però compte que has creat Category:El Soler de Jaumàs i Category:El Soler de Jaumàs (Puig-reig). Jo procuro crear les categories a Commons amb el mateix nom que tenen a la pàgina de la Wikipèdia, així els enllaços es fan amb més facilitat. En aquest cas veig que has penjat les fotos a la segona categoria, lo que em fa suposar que, pel motiu que sigui, és la que dónes per bona. No hi ha cap inconvenient. La primera categoria queda buida i he demanat la seva el-liminació amb la plantilla {{bad name|nom correcte de la categoria}}: Mira-ho.

I, ja posats a fer, com que et veig molt ben disposat, veuràs que als fitxers ó fotos del Soler de Jaumàs hi he posat el codi del monument i les coordenades (he fet un copiar i enganxar de les dades que has posat a la categoria). És molt recomanable que en totes les fotos hi hagin les coordenades i, si són de monuments, el seu codi. Així m'ho va ensenyar en VRiullop i aixó ho faig. Quedo a la teva disposició.--Isidre blanc (talk) 16:18, 21 September 2014 (UTC)