User talk:Rodrigo

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Better way to talk to me via hu:User_vita:Rodrigo


Hi, the pictures of th Skoda Cabriolet seems to be a Skoda Felicia Cabrio not a Skoda Octavia Cabrio.

sztárképek[edit]

hol van ez a (GDLF)? ezt a kommentbe kell beírni? minek? a commentbe irjam be a nevemet is? Az évszámot mindenhova beirtam.... az jó, hogy Copyright: Rita Molnár? ha viszont enniyre bonyolult, akkor hagyom. végül is nem létkérdés...

Nikita 22:19, 26 October 2005 (UTC)

ahh :-) nekem ez nagyon bonyolult :-) most megpróbáltam az általad irt módon felrakni egy korábbi képet újra. de elrontottam és fogalmam sincs hogy töröljem. más: nem rakom fel az eredeti méretben a képet, mert az egy dolog, h itt a wikin használják a képeimet, de nem szeretném ha más helyen megjelenne copyright nélkül és egyéb módon. Ezért a kicsinyítés. más2: ezt a magamra való hivatkozást, jogvédést vagy mit nsem értem

de nem lehet javítani! ez a legnagyobb bajom! ha ráklikk az edit gombra, egyedül a megjegyzés rovatot engedi változtatni. kedves vagy, h beirtad nekem a copyrightozást és a név változtatást, de ezt hol kell és hogyan??

-(, Nikita, Rita az elkeseredett
Nikita 22:42, 26 October 2005 (UTC)

RÁJÖTTEM!!!!!

KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI

-))))
Nikita 22:48, 26 October 2005 (UTC)

"Másrészt nem vonhatod vissza a szabad licenszt, tehát ezért a továbbiakban pénzt nem kérhetsz az így publikált képért (mondjuk referenciának jó.) A wikipédia a szerzői jogot úgy biztosítja, ha a képre kattintanak, behozza a kiegészítő infókat."

Én nem erre gondoltam! hanem h valamelyik egyéb honlap vagy magazin megtalálja a képemet szép nagy méretben feltöltve, lementi és szépen leközli. Se copyright se fizettség nélkül!!" A wiki természetesen ingyen használhaztja, de egyéb lapok már nem!

Nikita 12:06, 27 October 2005 (UTC)
  • I apologize if this is not where you want messages. I do not speak Hungarian. We could really use your help over at English Wiki Articles for Deletion (AfD) -- there is a "Hungarian Philosopher" claiming to be very well known in Budapest, and I would really appreciate your opinion on the whole matter. The article is Jean-Pierre Ady Fenyo, and the listing on AfD is here. Thank you for any insight you can give. --Miketwo 06:23, 26 November 2005 (UTC)

Lillafüred[edit]

Szia! Hol lesznek fenn a képek, itt a commonsban? Várom őket :) hajrá lilafüred :)

(ja: a userlapodon az english meg a hungarian az nagy kezdőbetűvel kéne, és a speak elé nem kell in. és a "discuss me" az szvsz nem azt jelenti, hogy veled beszélhetnek, hanem hogy rólad, inkább legyen "send me a message" vagy ilyesmi. bocsiiiiiiiiii, hogy belekötök mindenbe. te meg beleköthetsz abba, hogy nem írok nagy kezdőbetűket, mert lusta dög vagyok eggyel több billentyűt lenyomni :-)

Alensha 23:50, 19 February 2006 (UTC)

A nap képei[edit]

Örülök, hogy továbbra is fordítgatod a képaláírásokat. Csak azt nem tudom, nézi-e valaki. Én mindenesetre kiraktam a felhasználói oldalamra.

Errefelé én inkább a részecskefizika területen rajzolgatok, rendezgetek, különösen a CERN jövőre induló gyorsítójáról.

A Kör/LETS/Kalákakör működik még nálatok? (Erre választ inkább levélben, vagy a hu:User vita:Harp magyar oldalamra.) -- Arpad Horvath 09:12, 4 April 2006 (UTC)

User:Rodrigo/04.2007

TUSC token 8ca8d548553c1addf4f193e22ed22e1a[edit]

I am now proud owner of a TUSC account!

Ez egy kép importálást egyszerűsítő eszköz vagy automata. --Rodrigo (talk) 07:02, 5 September 2012 (UTC)

Picture of the Year 2013 R2 Announcement[edit]

Round 2 of Picture of the Year 2013 is open![edit]

2012 Picture of the Year: A pair of European Bee-eaters in Ariège, France.

Dear Wikimedians,

Wikimedia Commons is happy to announce that the second round of the 2013 Picture of the Year competition is now open. This year will be the eighth edition of the annual Wikimedia Commons photo competition, which recognizes exceptional contributions by users on Wikimedia Commons. Wikimedia users are invited to vote for their favorite images featured on Commons during the last year (2013) to produce a single Picture of the Year.

Hundreds of images that have been rated Featured Pictures by the international Wikimedia Commons community in the past year were entered in this competition. These images include professional animal and plant shots, breathtaking panoramas and skylines, restorations of historical images, photographs portraying the world's best architecture, impressive human portraits, and so much more.

There are two total rounds of voting. In the first round, you voted for as many images as you liked. The top 30 overall and the most popular image in each category have continued to the final. In the final round, you may vote for just one image to become the Picture of the Year.

Round 2 will end on . Click here to learn more and vote »

Thanks,
the Wikimedia Commons Picture of the Year committee

You are receiving this message because you voted in the 2013 Picture of the Year contest.

This Picture of the Year vote notification was delivered by MediaWiki message delivery (talk) 19:22, 22 February 2014 (UTC)

Picture of the Year 2013 Results Announcement[edit]

Picture of the Year 2013 Results[edit]

The 2013 Picture of the Year. View all results »

Dear Rodrigo,

The 2013 Picture of the Year competition has ended and we are pleased to announce the results: We shattered participation records this year — more people voted in Picture of the Year 2013 than ever before. In both rounds, 4070 different people voted for their favorite images. Additionally, there were more image candidates (featured pictures) in the contest than ever before (962 images total).

  • In the first round, 2852 people voted for all 962 files
  • In the second round, 2919 people voted for the 50 finalists (the top 30 overall and top 2 in each category)

We congratulate the winners of the contest and thank them for creating these beautiful images and sharing them as freely licensed content:

  1. 157 people voted for the winner, an image of a lightbulb with the tungsten filament smoking and burning.
  2. In second place, 155 people voted for an image of "Sviati Hory" (Holy Mountains) National Park in Donetsk Oblast, Ukraine.
  3. In third place, 131 people voted for an image of a swallow flying and drinking.

Click here to view the top images »

We also sincerely thank to all 4070 voters for participating and we hope you will return for next year's contest in early 2015. We invite you to continue to participate in the Commons community by sharing your work.

Thanks,
the Picture of the Year committee

You are receiving this message because you voted in the 2013 Picture of the Year contest.

Delivered by MediaWiki message delivery (talk) 23:00, 26 March 2014 (UTC)