User talk:Y-näsmannen

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Welcome to Wikimedia Commons, Y-näsmannen!

-- Wikimedia Commons Welcome (talk) 07:07, 11 July 2012 (UTC)

Archaeological monuments: Uppdelning i underkategorier[edit]

Hej Y-näsmannen! Du kanske märker att jag varit inne och pillat på kategorierna till dina bilder. Jag håller under månaden på att utveckla kategorisystemet Category:Archaeological monuments in Sweden. Jag kör nu två parallella uppdelningar. Den ena (den moderna) efter län och kommun och den andra (den historiska) efter landskap och fornlämningstyp.

Mitt arbetssätt påminner rätt mycket om en enkel bot då jag gör en förändring i taget. Detta gör att en fil kan få byta kategorier flera gånger beroende på vilken nivå i kategoriträdet jag arbetar. Hälsningar Achird / Achird (talk) 18:35, 23 September 2012 (UTC)

Bra! Det mesta av bilderna togs i augusti, då det inte fanns så mycket tydlig struktur i de här kategorierna. Landskapsgränserna är inte alltid så tydliga, men har ju inte varit så väldigt mycket i gränstrakterna ännu. Har en del material från en snabb Dalaresa att ladda upp, men det blev inte så mycket fornminnen då, mest byggnadsminnen. -- Y-näsmannen (talk) 08:50, 24 September 2012 (UTC)