Comunitat Valenciana

From Wikimedia Commons, the free media repository
(Redirected from Valencian Community)
Jump to: navigation, search
Català: La Comunitat Valenciana és la comunitat autònoma del País Valencià, a Espanya.
Español: La Comunidad Valenciana es una comunidad autónoma de España.
Deutsch: Die Valencian Gemeinschaft ist eine autonome Gemeinschaft Spaniens.
English: The Valencian Community is an autonomous community of Spain.
Français : La Communauté Valencienne est une communauté autonome de l'Espagne.
Português: A Comunidade Valenciana é uma comunidade autônoma da Espanha.

Insignia[edit]

Generalitat (self-government)

Català: La Generalitat és el conjunt de les institucions en què s'organitzen les institucions polítiques de la Comunitat Valenciana. Bàsicament, a la Generalitat és el President, el Consell de la Generalitat, Les Corts, el Síndic de Greuges, el Síndic de Comptes, el Consell Valencià de Cultura i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.
English: The Generalitat is a group of institutions in which the self-government of the Valencian Community is politically organised. Basically, the Generalitat are the President, the Consell de la Generalitat (executive board), Les Corts (parliament), Síndic de Greuges (Valencian Ombudsman), Sindicatura de Comptes (budget supervision), Consell Valencià de Cultura (academic institution), and the Acadèmia Valenciana de la Llengua (linguistic institution).

Presidència de la Generalitat[edit]

Les Corts[edit]


Mapes[edit]

Locator maps[edit]

Comarques del País Valencià

Català: Pitgeu sobre el nom de la comarca per a trobar mapes de localització de tots els municipi de cada comarca. Els municipis vénen en els topònims tradicionals en valencià, i poden no coincidir amb la denominació oficial.
Español: Haced clic sobre el nombre de la comarca para encontrar mapas de localización de todos los municipios de cada comarca. Los municipios vienen con los topónimos tradicionales en valenciano, y pueden no coincidir con la denominación oficial.
English: Click on a comarca name to find locator maps of every municipality from each comarca. Municipalities names are traditional toponyms in Catalan, and some of them may not be official denomination.

Nord[edit]

Túria-Xúquer[edit]

Interior[edit]

Centrals[edit]

Sud[edit]