Category:Flags of the Republic of Macedonia

Izvor: Wikimedia Commons
Jump to navigation Jump to search
Македонски: Во оваа категорија прикажани се знамињата на Македонија. За историските знамиња на Македонија видете ја категоријата Historical flags of the Republic of Macedonia, општинските знамиња се во категоријата Flags of municipalities of the Republic of Macedonia, а предложените знамиња на Македонија се во категоријата Proposed flags of the Republic of Macedonia. Препорачливо е да се користат векторски знамиња, поточно тие кои можат да се најдат во категоријата SVG flags of the Republic of Macedonia.

Stranice u kategoriji "Flags of the Republic of Macedonia"

Ova kategorija sadrži samo sljedeću stranicu.

Datoteke u kategoriji "Flags of the Republic of Macedonia"

Prikazane su 2 datoteke u ovoj kategoriji, od ukupno 2.