Category:Computer scientists from the Republic of Macedonia

Од Wikimedia Commons
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа категорија ќе ја најдете на Category:Computer scientists from North Macedonia
Напомена: Оваа категорија треба да стои празна. Сите нејзини содржини треба да се прекатегоризираат.

Оваа ознака треба да се користи во постоечки категории кои би се користеле, иако „вистинската“ категорија е на друго место. Ознакава не треба да се користи во категории со правописно згрешени називи бидејќи шансите дека ќе се користат се прилично мали.

Таквите категории треба да се означат со: {{bad name|Category:правилен назив}}.

Оваа категорија моментално не содржи страници или податотеки.