Template:Flickr-no known copyright restrictions/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Deze afbeelding is afkomstig van Flickr's The Commons. De upload-organisatie heeft het bestand getagged met no known copyright restrictions aldaar, omdat een of meer van de volgende redenen van toepassing zijn:
  1. Het bestand bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn;
  2. Het bestand is toegevoegd aan het publiek domein vanwege andere redenen, zoals het niet houden aan de vereiste formaliteiten of voorwaarden;
  3. De instelling bezit de auteursrechten maar is niet geïnteresseerd in het uitvoeren van controle; or
  4. De instelling heeft voldoende wettelijke rechten om anderen te autoriseren gebruik te maken van het werk zonder beperkingen.

Meer informatie is te vinden op http://flickr.com/commons/usage/


Voeg aanvullende copyright tags aan deze afbeelding toe indien er meer specifieke informatie over de auteursrechtelijke status vastgesteld kan worden. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{Flickr-no known copyright restrictions}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Flickr-no known copyright restrictions}} instead!