Template:Move/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:Move/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted though Template:Move/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Boarisch 56% • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ 100% • ‎বাংলা 44% • ‎čeština 94% • ‎dansk 56% • ‎Deutsch 100% • ‎English 100% • ‎Esperanto 100% • ‎español 100% • ‎euskara 56% • ‎فارسی 69% • ‎français 100% • ‎galego 100% • ‎hrvatski 50% • ‎magyar 56% • ‎Bahasa Indonesia 69% • ‎italiano 75% • ‎日本語 69% • ‎한국어 62% • ‎Lëtzebuergesch 19% • ‎македонски 100% • ‎മലയാളം 56% • ‎norsk bokmål 100% • ‎Nederlands 75% • ‎polski 25% • ‎português 31% • ‎português do Brasil 38% • ‎русский 100% • ‎slovenščina 62% • ‎svenska 75% • ‎ไทย 62% • ‎Türkçe 100% • ‎中文 100%
'Предложено е преименување и преместување на Template:Move/i18n/mk во [[:Category:]]'.
Причина: Недостасува. Дајте образложение за барањето, како на пр. |2= како [[:en:]]
Датум: Недостасува. Ставете го следново во шаблонот: |3=2014-07-13
Примедбите и дискусиите треба да се поднесуваат на Template talk:Move/i18n/mk (се смета дека две семици се доволни). Општи информации и правила ќе најдете на Commons:Rename a category.
  • Откога ќе се постигне јасна согласност на Template talk:Move/i18n/mk (или по две недели, доколку нема примедби), отстранете го ова известување, и заменете го со {{category redirect}}, или пак побарајте уште помош на Category talk:Requested moves (доколку имате потреба).
  • Ако предлогот е очигледно или потенцијално спорен или бара поопширна расправа, истата можете да ја префрлите на Commons:Categories for discussion (заменувајќи го шаблонов со {{subst:cfd}})
  • Ако предлогот е очигледно бесмислен, грешен или консензуално одбиен, тогаш отстранете го шаблонов.

Предупредување: периодот на спроведување на бараното зависи од активноста на учесниците. Имаме стотици предлози (особено такви со нејасна причина или премала поддршка) што седат со месци, чекајќи некој да ги реши.

Наредба за ботот: {{move cat|Move/i18n/mk||reason=}}

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Move}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Move}} instead!