Template:Email templates/Consent/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
العربية | Català | English | فارسی | Français | Հայերեն | Italiano | 日本語 | Polski | Русский | Slovenščina | Svenska | اردو | +/−

Donat que hi ha un bon nombre de respostes ambigües a les peticions sobre permisos per reutilitzar una imatge, text o similar (com ara «permeto a la Viquipèdia utilitzar les meves fotos») és aconsellable que afegiu al vostre correu de sol·licitud una declaració estàndard de consentiment, indicant-la en el correu, que pot ser enviada per l'autor o propietari dels drets en el correu de resposta. El model de sota cal adaptar-lo, com sigui precís, amb la informació addicional requerida. Fixeu-vos que OBRA i LLICÈNCIA no haurien d'aparèixer en el correu de resposta ja que cal substituir-los pels detalls de la imatge i llicència. Si l'enllaç al fitxer no està disponible, podeu carregar-lo a Commons amb la plantilla {{OTRS pending}} per possibilitar que l'autor el pugui enllaçar en la declaració de consentiment.

Fixeu-vos que heu de canviar el text en 3 llocs: Un URL a l'obra (imatges/so/vídeo), una llicència i signatura datada. Addicionalment, us demanem que incloeu en el correu l'URL de la imatge localitzada a Wikimedia Commons per la que esteu proporcionant el permís

A: permissions-commons@wikimedia.org


Per la present afirmo que ESCOLLIU O BÉ: [jo, (el nom), sóc] O BÉ [(nom del titular) és] el creador i/o l'únic propietari dels drets d'autor de [ESPECIFIQUEU AQUÍ L'OBRA - descriviu en detall l'obra a alliberar, o bé adjunteu l'obra en el correu, o bé proporcioneu l'URL de l'obra en línia]

Accepto publicar aquesta obra meva sota OPCIÓ ESTÀNDARD; VEGEU MÉS AVALL PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS TIPUS DE LLICÈNCIES: [la llicència lliure "Creative Commons Reconeixement-Compartir Igual 3.0 No adaptada".]

Reconec que concedeixo el dret a tothom per utilitzar l'obra per a qualsevol propòsit, inclòs amb finalitats comercials, i de modificar-la segons les seves necessitats, sempre que es compleixin els termes de la llicència i altres lleis aplicables.

Sóc conscient que aquesta concessió no es limita a la Viquipèdia i els llocs web relacionats.

Sóc conscient que sempre mantindré els drets d'autor de la meva obra, i que mantindré el dret de ser acreditat d'acord amb els termes de la llicència escollida. Les modificacions que altres puguin fer de l'obra no se m'atribuiran com a pròpies.

Accepto que no em puc desdir d'aquesta concessió, i que l'obra podrà ser guardada permanentment, o no, en un projecte Wikimedia.

[NOM DEL REMITENT I DETALLS (per permetre futures verificacions d'autenticitat)]
[AUTORITAT DEL REMITENT (el titular dels drets d'autor, director, representant legal, etc.)]
[DATA]

Tipus de llicències

En l'exemple de més amunt, la llicència concedida és: Creative Commons Reconeixement-Compartir Igual 3.0 No adaptada

Podeu escollir al menys una llicència de la nostra llista de llicències lliures. Totes aquestes llicències tenen un propòsit similar. Indiqueu la llicència de forma específica: CC-BY-SA versió 3.0 o Creative Commons Attribution-Share-Alike 3.0 són prou específiques, però no és suficient indicar només llicència Creative Commons, Creative Commons Attribution-ShareAlike o CC-BY-SA (sense el número de versió). Se'n pot escollir més d'una, però per a imatges no és requerit que sigui necessàriament dual CC-BY-SA-3.0 i GFDL.

IMPORTANT: HEU D'INDICAR EL TIPUS DE LLICÈNCIA QUE PODEM USAR; EN CAS CONTRARI LA DECLARACIÓ NO SERÀ VÀLIDA.

Adreça de correu electrònic

Envieu el permís per correu electrònic al nostre equip d'atenció de correus ("OTRS") a l'adreça permissions-commons@wikimedia.org.

El correu que envieu ha de provenir d'una adreça que es pugui reconèixer. Per exemple, si esteu cedint imatges d'un lloc web, l'adreça de correu ha d'estar relacionada amb el lloc web o indicada en la seva pàgina de contacte. Si esteu cedint una obra que no està disponible en línia, se us pot demanar que proporcioneu evidències de la vostra identitat. Si esteu cedint una obra actuant en representació del titular dels drets, se us pot demanat que proporcioneu evidències de l'autorització per representar al titular dels drets.