Category:Camino del Cid

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Català: El Camí del Cid és una ruta turística i cultural, senyalitzada com el sender de gran recorregut GR-160. La ruta segueix el camí que va fer El Cid des de Castella a València a finals de l'any 1080 o començaments de 1081 en el desterrament ordenat pel rei Alfons VI de Castella.
Español: El Camino del Cid es un itinerario turístico cultural basado en un personaje histórico, Rodrigo Díaz de Vivar, y en una obra literaria: El Cantar de mío Cid.
Français : Le Chemin du Cid est un itinéraire touristique et culturel basé sur un personnage historique, Rodrigo Diaz de Vivar, et de l'œuvre littéraire: Cantar de mio Cid, plus connue sous le nom du Poème du Cid.
<nowiki>Camino del Cid; シッドの道; chemin du Cid; Iter Campidoctoris; Camí del Cid; Camino del Cid; Camiño do Cid; Vojo de Cido; Way of the Cid; long-distance footpath based on the figure of Rodrigo Díaz de Vivar in Spain; itinerario turístico de Gran Recorrido basado en la figura de Rodrigo Díaz de Vivar; Itinerari turístic de Gran Recorregut basat en la figura de Rodrigo Díaz de Vivar; GR 160; Camino del Cid; GR-160; Ruta del Cid; カミノ・デル・シッド; GR 160; Ruta del Destierro del Cid; GR-160; Camino del Destierro; Ruta del Cid; Camino del Cid; Way of El Cid</nowiki>
Way of the Cid 
long-distance footpath based on the figure of Rodrigo Díaz de Vivar in Spain
Upload media
Instance of
Named after
Location
  • Spain
Has part(s)
Start point
Destination point
Length
  • 1,025 ±1 km
official website URL
Map40° 20′ 40.39″ N, 1° 06′ 29.74″ W
Authority file
Wikidata Q1227140
VIAF ID: 246997846
Edit infobox data on Wikidata

Subcategories

This category has the following 89 subcategories, out of 89 total.

A

B

C

E

G

J

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

X

Media in category "Camino del Cid"

The following 18 files are in this category, out of 18 total.