Commons:La taverna

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

La Taverna de Commons
Shortcut
Altres tavernes i llocs de reunió en altres llengües
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual de tots els que carreguen fitxers. Si teniu alguna pregunta la podeu fer ací, o comentar sobre afers que concerneixen a Commons, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre una pàgina, fitxer o usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades, obrir un nou fil o cercar als arxius.

És recomanable que visiteu també les altres tavernes per a afers relacionats amb altres llengües. Aquesta pàgina té la mateixa finalitat que la taverna de la Viquipèdia, però si el vostre tema transcendeix de Commons, potser seria millor plantejar-lo allà.

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el botó corresponent de la barra d'edició. Les discussions inactives s'arxiven al cap d'un temps. Podeu cercar en l'arxiu de la Taverna:


Afig un nou comentari


Obra derivada[edit]

Bona tarda, Us volia fer una consulta ja que sóc nou a la Viquipèdia i no domino el seu funcionament. Acabo de penjar una fotografia meva de l'artista Tracey Moffatt a la seva entrada a la Viquipèdia en català i anglès. A la meva foto hi apareix la fotògrafa davant d'una foto seva. Com ho he de fer per indicar correctament que a la meva foto hi apareix una foto de l'autora per respectar els drets d'autor? Gràcies per endavant. Quico Iglesias (talk) 16:23, 13 September 2023 (UTC)Reply[reply]

La vostra wiki estarà aviat només en mode lectura[edit]

Trizek_(WMF) (talk) 09:23, 15 September 2023 (UTC)Reply[reply]