Commons:La taverna

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search


La Taverna de Commons
Shortcut
COM:LT
Altres tavernes i llocs de reunió en altres llengües
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual de tots els que carreguen fitxers. Si teniu alguna pregunta la podeu fer ací, o comentar sobre afers que concerneixen a Commons, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre una pàgina, fitxer o usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades, obrir un nou fil o cercar als arxius.

És recomanable que visiteu també les altres tavernes per a afers relacionats amb altres llengües. Aquesta pàgina té la mateixa finalitat que la taverna de la Viquipèdia, però si el vostre tema transcendeix de Commons, potser seria millor plantejar-lo allà.

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el botó corresponent de la barra d'edició. Les discussions inactives s'arxiven al cap d'un temps. Podeu cercar en l'arxiu de la Taverna:


Afig un nou comentari


Drets d'autor[edit]

Com a propietari d'un quadre català (File:PColldecarrera01.jpg) no puc penjar-ne una foto a Commons (Commons:Deletion requests/File:PColldecarrera01.jpg), tal com diu User:WQUlrich?.--Jmarchn (talk) 15:17, 15 July 2016 (UTC)

@Jmarchn: Els drets d'autor són de d'autor, no del propietari, a no ser que hagi signat la cessió dels drets d'explotació, cosa poc habitual. --V.Riullop (talk) 08:28, 17 July 2016 (UTC)

Save/Publish[edit]

Whatamidoing (WMF) (talk) 18:02, 9 August 2016 (UTC)