Commons:La taverna

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

La Taverna de Commons
Shortcut
COM:LT
Altres tavernes i llocs de reunió en altres llengües
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual de tots els que carreguen fitxers. Si teniu alguna pregunta la podeu fer ací, o comentar sobre afers que concerneixen a Commons, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre una pàgina, fitxer o usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades, obrir un nou fil o cercar als arxius.

És recomanable que visiteu també les altres tavernes per a afers relacionats amb altres llengües. Aquesta pàgina té la mateixa finalitat que la taverna de la Viquipèdia, però si el vostre tema transcendeix de Commons, potser seria millor plantejar-lo allà.

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el botó corresponent de la barra d'edició. Les discussions inactives s'arxiven al cap d'un temps. Podeu cercar en l'arxiu de la Taverna:


Afig un nou comentari


foto nova[edit]

Vull canviar la foto a l´entrada viquipedia de Felix Colomer. He aconseguit pujar la nova foto a wikimedia commons. Pensava que després la veuria des de la vikipedia i la podria inserir, però allà no hi és. Es veuen les fotos antigues però no la nova que vaig posar ahir. Com es fa?

— Preceding unsigned comment added by Víctor Colomer Miralbell (talk • contribs) 09:24, 29 October 2017 (UTC)

Problema al pujar arxius .ogg a Commons[edit]

Benvolguts,

Estic tenint repetits errors en la puja de fitxers .ogg a Commons. L'error que em dóna un cop pujat, i després de dir-li que no vull fer res fraudolent (és a dir, ho pujo una segona vegada) és el següent:

Aquesta acció ha estat automàticament identificada com a nociva i per tant rebutjada. Si creieu que la vostra acció era constructiva, si us plau informeu un administrador de què estàveu intentant fer. Una breu descripció de la regla d'abús amb què coincidia la vostra acció és: WP0 abuse – temporary disabled file types

És com si no permetés pujar fitxers .ogg.

Algú s'hi ha trobat? He provat diferents navegadors, etc.

Moltes gràcies,

Enric Guaus

— Preceding unsigned comment added by Enricguaus (talk • contribs) 08:43, 14 December 2017 (UTC)

Article "Innovació Oberta" existeix o no?[edit]

Segons https://en.wikipedia.org/wiki/Open_innovation existeix l'article en català però quan cliques surt:


https://ca.wikipedia.org/wiki/Innovaci%C3%B3_oberta és a dir, que existia però que es va eliminar.

Algú s'anima a fer-la?. ( o almenys a deixar que la pugui traduir!. )

Atentament

ciencies007

— Preceding unsigned comment added by Ciencies007 (talk • contribs) 18:04, 13 February 2018 (UTC)

felicitats a tothom que ha fet "cluster" (indústria)[edit]

Fa de molt bon llegir S'entén superbé. feu-ne més!

ciencies007

— Preceding unsigned comment added by Ciencies007 (talk • contribs) 18:06, 13 February 2018 (UTC)

Participació al Pla Estratègic d'Amical Wikimedia 2019-2024[edit]

Hola a tothom,


com vam avançar en un anterior missatge, ja hem entrat en la Fase 1 del nou Pla Estratègic d'Amical Wikimedia per als cinc anys vinents, del 2019 al 2024.


El pla estratègic és un document de gran importància per a l'associació i determina principis, prioritats i objectius, que haurien de ser prou amplis per acomodar-se als pròxims 5 anys. A partir d'aquest se'n concretaran altres fites, com ara els plans d'activitats, que són les accions i indicadors concrets que es plantegen anualment.


Durant aquestes darreres setmanes una desena de persones hem estat elaborant una base inicial a partir de la qual poder ajudar a tothom qui hi vulgui participar fer sentir la seva veu sobre com ha de ser i treballar Amical Wikimedia en els pròxims anys.


Podeu consultar-la a:

https://meta.wikimedia.org/wiki/Amical_Wikimedia/Pla_estrat%C3%A8gic_2019-2024


Als diferents blocs de la proposta de participació, anomenats orientativament: Comunitat, Comunicació, Contingut, Usabilitat i Lectures, hi podeu trobar diferents preguntes per animar al debat i una secció lateral en forma de semàfors on es valora com s'ha desenvolupat la tasca de l'associació respecte al pla estratègic anterior.


Us animem a aportar-hi el vostre parer i expertesa fins al 15 de març, quan a partir de llavors ja començaria a elaborar-se una primera versió del document definitiu. No dubteu a fer-ho arribar a altres persones o entitats, no necessàriament viquimedistes, que creieu que puguin aportar-hi també el seu coneixement o opinió.

Hi esperem la vostra participació!


Comissió d'Estratègia d'Amical Wikimedia


--Toniher (talk) 12:07, 11 February 2019 (UTC)

Data errònia a la pàgina de la imatge de l'any[edit]

A les pàgines de votació de la imatge de l'any, com ara Commons:Picture_of_the_Year/2018/R1/v/Paris,_Eiffelturm_--_2014_--_1272.jpg, hi veig que diu que s'ha d'estar registrat i tenir les 75 edicions abans de l'1 d'abril de 2012, en comptes de l'1 de gener de 2019. Entenc que és un error però no he pogut trobar d'on ve. Suposo que per algun lloc no he sabut seguir la cadena de plantilles i traduccions.--Pere prlpz (talk) 18:10, 11 February 2019 (UTC)

Talk to us about talking[edit]

Trizek (WMF) 15:01, 21 February 2019 (UTC)