Commons:La taverna

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search


La Taverna de Commons
Shortcut
COM:LT
Altres tavernes i llocs de reunió en altres llengües
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual de tots els que carreguen fitxers. Si teniu alguna pregunta la podeu fer ací, o comentar sobre afers que concerneixen a Commons, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre una pàgina, fitxer o usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades, obrir un nou fil o cercar als arxius.

És recomanable que visiteu també les altres tavernes per a afers relacionats amb altres llengües. Aquesta pàgina té la mateixa finalitat que la taverna de la Viquipèdia, però si el vostre tema transcendeix de Commons, potser seria millor plantejar-lo allà.

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el botó corresponent de la barra d'edició. Les discussions inactives s'arxiven al cap d'un temps. Podeu cercar en l'arxiu de la Taverna:


Afig un nou comentari


Wiki Loves Monuments 2015[edit]

Hola! Volia anunciar que aquest setembre es torna a celebrar el concurs fotogràfic Wiki Loves Monuments. Anem ja per la seua sisena edició, la cinquena per als territoris de parla catalana. El concurs té com a objectiu recopilar material fotogràfic lliure del patrimoni monumental. Wikimedia Espanya organitza el concurs a Espanya, i aquest any volem donar-li més importància a les fotografies de llocs que encara no en tenen. Us animem a participar i a unir-vos a l'equip de voluntaris. També podeu ajudar fent llistes que falten d'altres zones, categoritzant imatges, promocionant el concurs, escrivint articles, etc. Podeu escriure ací mateix o a algun dels voluntaris dels grups organitzadors que es troben llistats ací. També us animem a anar fent fotos per a setembre o a buscar en el vostre disc dur aquelles que encara no haveu carregat. Wikimedia Espanya ha sol·licitat un grant per al concurs i podeu avaluar-lo i, si us sembla correcte, donar-li suport. Gràcies. --Millars (talk) 15:57, 18 August 2015 (UTC)

How can we improve Wikimedia grants to support you better?[edit]

My apologies for posting this message in English. Please help translate it if you can.

Hello,

The Wikimedia Foundation would like your feedback about how we can reimagine Wikimedia Foundation grants, to better support people and ideas in your Wikimedia project. Ways to participate:

Feedback is welcome in any language.

With thanks,

I JethroBT (WMF), Community Resources, Wikimedia Foundation.

(Opt-out Instructions) This message was sent by I JethroBT (WMF) through MediaWiki message delivery. 00:11, 19 August 2015 (UTC)