Commons:La taverna

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search


La Taverna de Commons
Shortcut
COM:LT
Altres tavernes i llocs de reunió en altres llengües
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual de tots els que carreguen fitxers. Si teniu alguna pregunta la podeu fer ací, o comentar sobre afers que concerneixen a Commons, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre una pàgina, fitxer o usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades, obrir un nou fil o cercar als arxius.

És recomanable que visiteu també les altres tavernes per a afers relacionats amb altres llengües. Aquesta pàgina té la mateixa finalitat que la taverna de la Viquipèdia, però si el vostre tema transcendeix de Commons, potser seria millor plantejar-lo allà.

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el botó corresponent de la barra d'edició. Les discussions inactives s'arxiven al cap d'un temps. Podeu cercar en l'arxiu de la Taverna:


Afig un nou comentari


Imatges cedides[edit]

Bon dia, estic en contacte amb un equip de futbol perquè em cedeixi unes fotografies d'un jugador. Tant el jugador com l'equip m'han confirmat que em donen permís per penjar les imatges a la Viquipèdia, però ara fent proves, no se, en aquest cas concret, com les he de penjar. Com a treball propi? Si poso l'opció de treball d'altri, no em surt la possibilitat de posar treball de tercers però amb permís per penjar-ho. Com ho puc sol·lucionar?

Gràcies

Em confirmen que les imatges cedides només ho estan per l'article concret on les vull incertar a la Viquipèdia. Com es pot fer això?

-- Gerhidt. 13:32 16 Nov 2015

Les imatges han de ser lliures segons les condicions explicades a Commons:Sobre les llicències. No s'accepta una restricció d'ús només per la Viquipèdia ni tampoc d'ús només per a una pàgina. --V.Riullop (talk) 10:43, 19 November 2015 (UTC)
Al final el PSV les va penjar pel seu comte, però un administrador les ha esborrat perquè no es creu que siguin de la seva propietat. Com es pot solucionar?
Les imatges eren:
Albert FERRER in duel with PSV's Phillip COCU.jpg
Phillip COCU against Newcastle United.jpg
L'usuari que les ha esborrat és: Polarlys (talk)
--Gerhidt (talk) 17:54, 23 November 2015 (UTC)
Possiblement falti confirmar el permís via Commons:OTRS/ca. A tenir en compte que els drets d'autor són del fotògraf, no del propietari de la foto ni del subjecte fotografiat. --V.Riullop (talk) 10:01, 24 November 2015 (UTC)

Your input requested on the proposed #FreeBassel banner campaign[edit]

This is a message regarding the proposed 2015 Free Bassel banner. Translations are available.

Hi everyone,

This is to inform all Wikimedia contributors that a straw poll seeking your involvement has just been started on Meta-Wiki.

As some of your might be aware, a small group of Wikimedia volunteers have proposed a banner campaign informing Wikipedia readers about the urgent situation of our fellow Wikipedian, open source software developer and Creative Commons activist, Bassel Khartabil. An exemplary banner and an explanatory page have now been prepared, and translated into about half a dozen languages by volunteer translators.

We are seeking your involvement to decide if the global Wikimedia community approves starting a banner campaign asking Wikipedia readers to call on the Syrian government to release Bassel from prison. We understand that a campaign like this would be unprecedented in Wikipedia's history, which is why we're seeking the widest possible consensus among the community.

Given Bassel's urgent situation and the resulting tight schedule, we ask everyone to get involved with the poll and the discussion to the widest possible extent, and to promote it among your communities as soon as possible.

(Apologies for writing in English; please kindly translate this message into your own language.)

Thank you for your participation!

Posted by the MediaWiki message delivery 21:47, 25 November 2015 (UTC) • TranslateGet help