Template:APSL/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Apple logo black.svg Авторски права © 2018 Авторот

Под Епловата јавноизворска лиценца (Apple Public Source License), верзија 2.0 („Лиценцата“); податотекава смеете да ја користите само доколку се придржувате до Лиценцата. Нејзин примерок ќе најдете на https://opensource.apple.com/license/apsl/.


English | فارسی | македонски | polski | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{APSL}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{APSL}} instead!