Template:Agência Brasil/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа фотографија е дело на Агенцијата Бразил, јавна бразилска новинска агенција.
Нивната страница вели: „O conteúdo deste site é publicado sob a licença Creative Commons Atribuição 3.0 Brasil
(Содржината на оваа страница е објавена под лиценцата Creative Commons Наведи извор 3.0 Бразил)
За подигачот: Морате да наведете врска (URL) кон оригиналната податотека и информации за авторот, ако се достапни.

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Agência Brasil}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Agência Brasil}} instead!