Template:Attribution-TVSenadoBr/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа видеоснимка е направена од TV Senado. Нивните правила за приватност велат дека
сите видеоснимки од нивниот портал се слободни за употреба, под услов да се наведе изворот и авторот (ако се таму запишани).
За подигачот: Наведете врска до изворната податотека и податоци за авторството, ако се достапни.

© The copyright holder of this file, TV Senado, allows anyone to use it for any purpose, provided that the copyright holder is properly attributed. Redistribution, derivative work, commercial use, and all other use is permitted.
Attribution: TV Senado


English | 日本語 | Македонски | Português | +/−
Flag of Brazil.svg

TV Senado.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Attribution-TVSenadoBr}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Attribution-TVSenadoBr}} instead!