Template:Autoblock/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Magyar | Македонски | Plattdüütsch | Português | Русский | Shqip | Svenska | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−


Ве известуваме дека не можеме да Ве одбликираме бидејќи од Вас ги немаме информациите што треба да се разгледаат. Голема е веројатноста дека блокот не Ви е зададен Вам лично. Доколку не можете да уредувате, ова може да се должи на автоблок или блок на Вашата IP-адреса. Без повеќе податоци, ние не сме во можност да го разгледаме (и евентуално отстраниме) блокот. Доколку сè уште сте автоблокирани додека ја читате поракава, тогаш проследете ги овие напатствија:
  1. Ако имате сметка на Ризницата, проверете дали сте најавени.
    Ако сте најавени, тогаш името на сметката треба да стои во горниот десен агол на страницава.
    Доколку го нема, исчистите кешот на прелистувачот.
  2. Обидете се да го уредите Песочникот стискајќи овде.
  3. Ископирајте го кодот {{...}} што ви се нуди во одделот „Autoblocked?“.
  4. Прекопирајте го на дното од Вашата страница за разговор и стиснете на „Зачувај“.
Доколку сепак можете да го уредувате песочникот, ова значи дека автоблокот на Вашата IP-адреса е веќе истечен и можете да продолжите со уредување.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Autoblock}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Autoblock}} instead!