Template:BIC/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Icone chateau fort.svg
Ова е слика од споменик, заведен во шпанскиот регистар на „Добра од културен интерес“ под бр.

Unknown

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BIC}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BIC}} instead!