Template:BNF cooperation project/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа книга е доставена од Националната библиотека на Франција како дел од проектот за соработка помеѓу Викимедија Франција и Ризницата.

Deutsch | English | Suomi | Français | Magyar | Македонски | Nederlands | Português | Svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BNF cooperation project}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BNF cooperation project}} instead!