Template:Careware/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
WikiMoney.svg

Лиценца „Грижа“ (Careware):

Оваа податотека е дело на горенаведениот изворен подигач, кој секому дава неограничени права на употреба без никакви услови. Ако ја користите податотекава, авторот ве замолува да дадете доброволен прилог за непрофитна организација, како на пр. Викимедија Германија.


Deutsch | English | Македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Careware}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Careware}} instead!