Template:Category redirect/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Redirect arrow without text.svg

Оваа категорија ќе ја најдете на [[:Category:{{{1}}}]]
Напомена: Оваа категорија треба да стои празна. Сите нејзини содржини треба да се прекатегоризираат.

Оваа ознака треба да се користи во постоечки категории кои би се користеле, иако „вистинската“ категорија е на друго место. Ознакава не треба да се користи во категории со правописно згрешени називи бидејќи шансите дека ќе се користат се прилично мали.

Таквите категории треба да се означат со: {{bad name|Category:правилен назив}}.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Category redirect}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Category redirect}} instead!