Template:Cleanup image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Медиумските податотеки кои го носат шаблонов автоматски се додаваат во Category:Media for cleanup. Пред да го употребите овој шаблон, проверете дали податотеката треба да користи некој од поконкретните шаблони за чистење наместо овој. Видете Commons:Media for cleanup за подробности.

Употреба: {{cleanup image|образложение}}, {{cleanup|образложение}}, или пак {{ifc|образложение}}.


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cleanup image}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cleanup image}} instead!