Template:ComInRo/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Coat of arms of PCR.svg
Оваа слика е преземена од Фотозбирката „Комунизмот во Романија“

Националниот историски музеј на Романија (MNIR) става на располагање фотографски содржини поврзани со куминистичкиот режим во Романија секому, и тоа бесплатно. Според условите на употреба наведени на страницата, кој што ги користи фотографиите од таа страница, без разлика на целта и карактерот на употребата, е должен да го наведе изворот на сликата како „www.comunismulinromania.ro/[1]


© The copyright holder of this file allows anyone to use it for any purpose, provided that the copyright holder is properly attributed. Redistribution, derivative work, commercial use, and all other use is permitted.


English | Français | Español | Magyar | Македонски | Română | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{ComInRo}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{ComInRo}} instead!