Template:Community content/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

<onlyinclude>

Оваа податотека е наменета за употреба на кориснички страници. На неа има содржини кои не мора да се релевантни според пропишаните рамки на проектот, но сепак се чуваат на Ризницата бидејќи се од значење за корисничките страници или страниците на заедницата.


čeština | English | suomi | македонски | Nederlands | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Community content}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Community content}} instead!