Template:Counterfeiting/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Money Coin Icon.svg За оваа слика важат законските одредби за фалсификувани банкноти.

За да избегнете прекршок, проучете ги законите што се однесуваат на оваа слика и придржувајте се до нив.

Со овој совет не даваме никакви гаранции и не сме одговорни ако советот е нецелосен или неточен.


Čeština | Deutsch | English | Español | Italiano | Македонски | Português | ไทย | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Counterfeiting}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Counterfeiting}} instead!