Template:Cultiva/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Cannabis leaf 2.svg Оваа слика е направена на манифестацијата „Култива“ — меѓународен саем на конопот во Виена.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cultiva}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cultiva}} instead!