Template:Cultural Heritage Russia/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Ministry of Culture RF.png

Ова е слика на објект кој претставува културно наследство на Русија, со бр.: Unknown на информативната страница на Министерството за култура на Русија.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cultural Heritage Russia}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cultural Heritage Russia}} instead!