Template:Disambig/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Disambiguation
Ова е страница за појаснување — навигационо помагало кое дава други страници кои инаку би го имале истиот наслов. Доколку тука ве доведе врска во статија, можеби треба да се вратите и да ја поправите, така што врската би водела кон саканата страница.

Azərbaycanca |Беларуская (тарашкевіца)‎ | বাংলা | Català | Čeština | Deutsch | Zazaki | English | Esperanto | Español | Suomi | Français | Galego | Magyar | Bahasa Indonesia | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Русский | Slovenščina | Svenska | Türkçe | Українська | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 中文(台灣)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Disambig}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Disambig}} instead!