Template:Dlib.si/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа податотека е преземена од Дигиталната библиотека на Словенија
Ова не е ознака за авторскиот статус на делото. За таа цел ќе мора да стои нормална ознака за правен статус. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

Deutsch | English | Español | Italiano | Македонски | Polski | Português | Slovenščina | +/−
Flag of Slovenia.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dlib.si}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dlib.si}} instead!