Template:Donotworry/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Ако згрешите правејќи го ова, не грижете се! Ова можете подоцна да го исправите со уредување на описот на сликата, исто како нормална викистраница.


Boarisch | Català | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | Македонски | Nederlands | Português | Svenska | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Donotworry}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Donotworry}} instead!