Template:Dont overwrite/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

čeština  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  français  galego  italiano  magyar  Nederlands  Nederlands (informeel)‎  polski  português  sicilianu  slovenčina  svenska  Türkçe  suomi  македонски  русский  українська  हिन्दी  മലയാളം  日本語  中文  עברית  فارسی  +/−


Dialog-warning.svg
Ви благодариме што придонесувате слики на Ризницата. Приметувам дека имате извршено подигање на нова слика и со тоа заменивте претходна слика. Треба да знаете дека ова се дозолува само кога сликите се речиси истоветни. Тука на Ризницата чуваме што е можно повеќе различни корисни верзии на избор за употреба во проектите на Викимедија. Ја вратив сликата на постарата верзија, но се надевам дека ќе ја подигнете другата верзија под друго име. Благодарам и ви посакувам пријатно уредување!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont overwrite}} instead.