Template:Dont remove warnings/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

العربية | Català | Deutsch | English | Español | فارسی | Suomi | Français | עברית | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | Nederlands | Polski | Português | Русский | Svenska | Українська | +/−


Dialog-warning.svg
Не отстранувајте разумни предупредувања од вашата страница за разговор или не заменувајте ги со неприкладна содржина. Со тоа што ќе ги отстраните или злонамерно смените предупредувањата на вашата страница за разговор, не значи дека истите ќе ги снема од историјата на страницата. Можете слободно да ја архивирате страницата за разговор, но обезбедете врска до сите избришани разумни коментари. Можете да си ја архивирате страницата за разговор автоматски со MiszaBot. Доколку продолжите со отстранување или вандализирање на разумни предупредувања на вашата страница за разговор, ќе бидете лишени од привилегијата да ја уредувате вашата страница за разговор. Ви благодариме.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dont remove warnings}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont remove warnings}} instead!